Cod galben de ploi torențiale și vijelii! Harta zonelor vizate

Autor: Andrei Ionescu

Cod galben de ploi torențiale și vijelii! Harta zonelor vizate Meteorologii au emis un cod galben de furtuni care vizează mare parte din zonele montane, dar și regiunile sud-vestice. Vor fi ploi torențiale, vijelii și se vor strânge cantități mari de apă.

Cod galben de ploi torențiale și vijelii! Harta zonelor vizate  De la ora 12.00, până la ora 23.00, va fi cod galben de furtuni în vestul şi sudul Transilvaniei, în sudul Banatului, în sud-vestul Moldovei și în jumătatea de nord a Olteniei şi a Munteniei, relatează Digi24

Vor fi averse, fenomene electrice, vânt intens și grindină, iar izolat, cantitățile de apă vor trece de 50 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul ţării.

Miercuri, atmosfera va fi instabilă în zonele montane unde vor fi averse, tunete, fulgere și vânt cu aspect de vijelie, iar fenomenele pot apărea și în centrul și sud-vestul țării.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Până la sfârșit de săptămână, vor fi ploi de vară doar la munte, iar vineri noaptea și în regiunile vestice și sud-vestice. Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar vineri va fi caniculă în Câmpia Română.

Cod galben de ploi torențiale și vijelii! Harta zonelor vizate

Cod galben de ploi torențiale și vijelii! Harta zonelor vizate În București, vremea va fi călduroasă după-amiaza atunci când maximele vor atinge 34 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab și moderat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.