COD GALBEN de vant. Sapte drumuri nationale, INCHISE din cauza viscolului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:13

Meteorologii au emis, marti dimineata, o noua avertizare meteo de cod galben de vant puternic pentru judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Vrancea si Galati.

Sapte drumuri nationale sunt inchise, marti dimineata, pe sectoare din judetele Vaslui, Botosani si Vrancea, din cauza viscolului si a zapezii, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. In aceste judete, vantul va atinge la rafala viteze de 55-60 de kilometri pe ora si izolat chiar 75 de kilometri pe ora. Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in prezent sunt inchise DN11A Podu Turcului (judetul Bacau)- Barlad (judetul Vaslui), DN24B Husi- Albita (judetul Vaslui), DN24C Radauti-Prut- Manoleasa (judetul Botosani), DN26 Murgeni- Ganesti (judetul Vaslui), DN29 Botosani- Manoleasa (judetul Botosani), DN2F Dragomiresti- Blesca (judetul Vaslui) si DN2N Bogza
- Dumbraveni (judetul Vrancea).

Potrivit Mediafax, 130 de persoane au ramas inzapezite cu autocarele, in Vaslui. Pompierii si militarii au intervenit, marti dimineata, pentru salvarea a peste 130 de persoane care calatoreau spre Republica Moldova cu patru autocare ce au ramas inzapezite in apropierea municipiului Husi, pe Drumul National 24 B.

Potrivit reprezentantilor Prefecturii Vaslui, cele patru autocare in care se aflau 134 de calatori au ramas blocate din cauza viscolului in localitatea Valea Grecului, la noua kilometri de municipiul Husi, spre Vama Albita.
Pentru evacuarea pasagerilor au intervenit militari si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.