Cod galben de viscol. Lista județelor afectate de ninsori

Author: Madalina Maftei

Unde va ninge

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, 29 noiembrie, o atenționare de Cod galben de vânt puternic și viscol în mai multe județe din țară.

Cod galben de vânt puternic și ninsoare viscolită în mai multe județe din țară. Atenționare valabilă până marți dimineață. ANM a publicat lista județelor afectate de ninsori.

Cod galben de viscol. Lista județelor afectate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod galben de vânt puternic și ninsoare viscolită în nouă județe din țară.

Potrivit prognozei specializate, în intervalul 29 noiembrie, ora 14:00- 30 noiembrie, ora 3:00, în Carpații Orientali, la altitudini de peste 1.700

de metri, rafalele vor depăși 80-90 km/h și pe alocuri va ninge viscolit.

Conform ANM, județele vizate de atenționarea Cod galben sunt: Bacău, Bistrița-Năsăud, Buzău, Covasna, Harghita, Maramureș, Suceava și Vrancea.

Citeste si: Iarna ajunge în România! Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care vor fi cele mai afectate zone

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totodată, în intervalul 29 noiembrie, ora 10:00- 30 noiembrie, ora 20:00, va fi în vigoare o informare de intensificari temporare ale vântului în restul teritoriului.

Local și temporar vor fi intensificări ale vântului la munte, mai ales la altitudini mari, precum și în regiunile sud-estice, iar în cursul zilei de marți, 30 noiembrie, și în sud-vestul teritoriului.

În general se vor înregistra rafale de 50-70 km/h, în timp ce pe crestele Carpaților Meridionali, începând din dimineața zilei de marți, 30 noiembrie, de peste 80-100 km/h și temporar va ninge.

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 30 noiembrie 2021. Iarna își intră în drepturi. Cod galben de vreme rea în mai multe județe ale țării

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?