Cod portocaliu si galben de canicula. Temperaturile vor depasi 41 de grade

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu si galben de canicula valabila sambata si duminica in Bucuresti si 15 judete din tara. In cele doua zile temperaturile vor ajunge pana la 41 de grade si disconfortul termic va fi accentuat.

Sambata si duminica vremea va deveni caniculara in sudul si estul tarii, unde se vor atinge valori de 36...38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depaşi pragul critic de 80, informeaza Mediafax. In cursul zilei de duminica, in cea mai mare parte a Olteniei si a Munteniei canicula se va intensifica, temperaturile maxime vor fi de pana la 39...41 de grade, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Incepand din partea a doua a zilei de duminica vor fi manifestari de instabilitate atmosferica severa.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.