COD PORTOCALIU SI GALBEN de viscol. Ninsori, ger naprasnic si temperaturi foarte scazute

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 07:45

Membrii comandamentului de iarna, reunit la Guvern, au extins starea de alerta pentru celelalte judete avertizate, miercuri, prin cod rosu, respectiv Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, dupa ce aceasta stare a fost declarata.

Ninsoarea va continua seara in judetele sub cod rosu, in serile de joi-vineri va fi foarte frig. Ninsoarea va continua miercuri seara in judetele aflate in prezent sub cod rosu, iar vantul va fi intens, dar va scadea in cursul zilei de joi, pentru joi seara si vineri seara fiind insa asteptate, in sud-est, temperaturi foarte scazute, de pana la minus 15 grade Celsius, a anuntat directorul ANM.

" Judetele care se afla acum in cod rosu dupa ora 22.00

raman in cod portocaliu, deoarece va continua sa ninga, iar vantul va fi destul de intens. Maine dimineata, atat intensitatea si ninsoarea, cat si vantul incep sa scada. Dupa ora 10.00, chiar daca sud-estul nu se mai incadreaza in niciun cod, vantul va continua sa bata pana spre seara, dar undeva la 40-45 kilometri pe ora", a spus directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu pentru Mediafax.


El a mai precizat insa ca, joi seara si vineri seara, vor fi temperaturi foarte scazute, de pana la minus 15 grade Celsius. Pentru saptamana viitoare se asteapta ca vantul sa creasca din nou in intensitate, pe 2 si 3 februarie, in sudul tarii, dar fara precipitatii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.