Codin Maticiuc, primele declarații după accidentul de la filmările pentru “Cursa”. Trei persoane au fost transportate la spital: „A avut loc un accident între două mașini”

Autor: Diana Bostan

Codin Maticiuc a făcut primele declarații după accidentul din timpul filmărilor pentru filmul ”Cursa”.

Sursa: Instagram: Codin Maticiuc

Un accident grav a avut loc pe Bulevardul Doina Cornea din sectorul 6 al Bucureștiului, în timpul filmărilor la cea mai recentă producție românească, „Cursa”, regizată de Codin Maticiuc.

În urma coliziunii între două autoturisme, trei persoane au fost rănite, printre care doi cascadori și un cameraman. Toți cei implicați în accident au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar din București, dar, din fericire, se află acum în afara oricărui pericol.

Citește și: Victorie pentru Codin Maticiuc! Legea propusă de producător a ajuns spre promulgare la Klaus Iohannis: „Am crezut cu tărie ca pot schimba asta și am luptat”

Codin Maticiuc a oferit primele declarații în legătură cu accidentul produs la filmări

Codin Maticiuc, producătorul filmului, a oferit primele declarații după incident, exprimându-și ușurarea că cei răniți sunt în siguranță. Acesta a dezvăluit faptul că doi cascadori profesioniști și un cameraman au fost implicați în accident. Codin Maticiuc a menționat că cei trei se află la Spitalul Universitar, la Primiri Urgențe, și a dorit să informeze că toți cei răniți sunt în afara oricărui pericol.

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc a născut. Ce nume a ales acesta pentru fiica lui

Vedeta a subliniat faptul că aceștia au trecut de CT-uri și de multe alte teste și că toți sunt bine, mulțumindu-i lui Dumnezeu. Codin Maticiuc adăugat că, în acest moment, nimic altceva nu contează, cerând să nu se întrebe despre pagubele materiale sau despre film, ci doar despre starea oamenilor, care sunt în regulă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

"În seara aceasta, în timpul filmărilor Cursa, a avut loc un accident între două mașini, implicate și vătămate au fost trei persoane, doi cascadori profesioniști din probabil cea mai bună echipă de cascadori din România și un cameraman.

Suntem aici la spitalul Universitar, Primiri Urgențe, și vreau să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și de CT-uri, am trecut de foarte multe teste, sunt foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu și nimic altceva nu contează, nu întrebați despre pagube materiale, nu întrebați nici despre film, contează doar oamenii și ei sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu", a transmis Codin Maticiuc, într-un video postat pe contul său personal de Instagram.

Ce spun autoritățile

Potrivit informațiilor oficiale, accidentul s-a produs atunci când unul dintre autoturismele implicate, pe care era montat echipamentul de filmare, a lovit bordura care delimitează partea carosabilă de trotuar. În acel moment, vehiculul a fost lovit din spate de către celălalt autoturism.

Citește și: TOTUL despre Codin Maticiuc. Reporterii D-Paparazzi i-au luat un interviu in EXCLUSIVITATE!

Potrivit Digi24, incidentul a avut loc în timp ce ambii șoferi se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În urma coliziunii, trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările sunt în desfășurare, iar polițiștii Secției 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, investighează posibile infracțiuni de nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precum și vătămare corporală din culpă. La momentul incidentului, Bulevardul Doina Cornea era închis circulației publice, permițând echipei de filmare să își desfășoare activitatea fără riscuri suplimentare, notează sursa menționată anterior.

„Cursa”, filmul în care s-a produs accidentul, este considerat de Codin Maticiuc „cel mai scump film independent produs vreodată în România”. Programat pentru lansare în toamna anului 2025, filmul promite să aducă o perspectivă nouă asupra cinematografiei românești, combinând scene de acțiune intense cu o poveste captivantă.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.