Codruț, jignit în gala Puterea Dragostei. Cine l-a numit „fraier” de față cu toți concurenții? Urmărește o nouă ediție „Puterea Dragostei” duminică, 23 mai, de la 16:00 și 19:00, pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 mai 2021, 20:00
Băieții din casa Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Nicio Gală Puterea Dragostei nu este lipsită de comentarii acide și jigniri, iar cea de duminică, 23 mai, nu face excepție de la regulă. Cine îl va pune la punct pe Codruț?

În Galele Puterea Dragostei, băieții și fetele din casa iubirii spun tot ce au pe suflet, dorind că astfel, cei de acasă să aibă o imagine cât mai clară a ceea ce se întâmplă, de fapt, în competiție. Ce dezvăluiri se vor face din nou și cine îl va jigni pe Codruț? 

Noi dezvăluiri în gala Puterea Dragostei de duminică. Concurenții, hotărâți să își impună punctul de vedere

Dacă unii concurenți au legat prietenii încă din primul moment în care au pășit în casa Puterea Dragostei, alții din contră, și-au declarat război și nu sunt dispuși să renunțe la conflicte, indiferent de situație. Acest lucru va agita din nou spiritele în casa iubirii, astfel că vor apărea noi conflicte și discuții aprinse.

În gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Aya va face mai multe dezvăluiri despre cuplul Maria și Marinescu.

Concurenta va spune că cei doi sunt falși și că nu îi leagă sentimente puternice, iar drept dovadă, Aya va spune că Maria și Marinescu se înțeleg bine doar în fața camerelor de filmat, însă atunci când acestea se opresc, cei doi nu își mai arată iubirea, ci din contră, nu fac decât să se jignească reciproc. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 21 mai 2021- A doua parte- VIDEO "Vreau să te despart de Codruț"

Cristian Comănici va provoca noi discuții în emisiune după ce va spune că în posesia lui se află o înregistrare compromițătoare, obținută din surse sigure.

Conflictele vor continua la Puterea Dragostei, iar Codruț va fi jignit de Marinescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Codruț: Cum văd o greșeală, trebuie să o corectez și eu, că doar nu sunt mai fraier ca voi.

Marinescu: Ai fost întotdeauna!

După replicile acide dintre Codruț și Marinescu, iubitele celor doi vor ajunge și ele să poarte o discuție pe un ton apăsat, Maria fiind deranjată de faptul că Alexandra se implică în orice discuție, chiar dacă, de multe ori, subiectul nu o privește în mod direct. 

Gala Puterea Dragostei din această duminică se anunță una tensionată, plină de intrigi, iar la finalul ei, concurenții vor fi nevoiți să își exprime din nou votul. Rămâne de văzut dacă va pleca cineva acasă, dar și care vor fi favoriții acestei săptămâni în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 20 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Aya, dezvăluiri bombă despre Maria: "Îți trimit cu cine a dormit la hotel!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.