CODUL GALBEN de inundatii a fost PRELUNGIT! Vezi ce zone sunt afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:43

Codul galben de inundatii a fost prelungit pana sambata, la ora 9.00, pe raul Crasna, in judetul Satu Mare, si pe raurile din Dobrogea, in judetele Constanta si Tulcea, avertizarea care fusese emisa pentru celelalte bazine hidrografice fiind ridicata vineri.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), se vor mentine nivelurile peste cotele de atentie prin propagare pe cursul inferior al Crasnei si scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din Dobrogea.

 

Astfel, pentru raul Crasna, aval de Domanesti (judetul Satu Mare) si pentru raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea) a fost emisa o noua atentionare hidrologica, valabila de vineri ora 11.00,

pana sambata, ora 09.00.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Avertizarea cod galben emisa anterior pentru alte bazine hidrografice a fost ridicata, a precizat INHGA.

 

Hidrologii au precizat ca, din cauza gradului de instabilitate, cu precipitatii sub forma de aversa si posibil caracter torential, fenomenele de scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri rapide de niveluri se pot produce izolat si in alte bazine hidrografice mici din zonele de deal si munte.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.