„Coffeeway", alături de familia Kanal D, la Barbeque Party! Capsule de cafea aromată, bio-degradabile, de care te poți bucura și tu

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 16 mar 2024, 01:15
coffeeway capsule cafea Foto(4)

„Coffeeway", alături de familia Kanal D, la Barbeque Party

Sursa: Kanal D

Capsulele espresso ecologice, aromate, de la Coffeeway au încântat simțurile la Barbeque Party organizat de Kanal D.

Coffeeway a fost alături de familia Kanal D la Barbeque Party pe 13 iunie și a încântat simțurile celor prezenți cu o cafea Espresso 100% Arabica. Capsulele espresso ecologice, aromate, de la Coffeeway sunt 100% biodegradabile și te poți bucura și tu, la tine acasă, de un gust desăvârșit al cafelei, în timp ce mediul înconjurător rămâne protejat. 

Coffeeway, capsule de cafea biodegradabile

Pentru anul 2023 Liquid Grup își propune lansarea cu success pe piața din România a brandului Coffeeway, capsule de cafea bio-degradabile(eco-friendly). Coffeeway deține o gamă variată de capsule, atât 100% arabica, cât și flavour capsules Vanilla, Caramel, Hazelnut, care au conținut de cafea 100% arabica. „Ne dorim ca acest produs să fie ușor accesibil clienților și să se poată regăsi în motoarele de cautare ale principalelor magazine Online din Romania”.

Vedetele Kanal D au avut ocazia să savureze sortimentele oferite de Coffeeway pe 13 iunie, la Barbeque Party și s-au declarat încântate de gustul intens și aroma deosebită oferită de aceste capsule de cafea, care au fost create din dorința de a proteja cât mai mult mediul înconjurător. 

Capsulele Coffeeway nu generează deloc deșeuri după utilizare

Din ce în ce mai mulți consumatori devin conștienți de problemele ecologice, protecția mediului fiind acum printre principalele criterii de selecție atunci când achiziționează un produs.

În acest context, Coffeeway a introdus pe piața din România un produs inovator, cu scopul de a-și reduce amprenta asupra mediului: capsulele espresso compostabile acasă.

Capsule espresso ecologice, aromate, de la Coffeeway sunt fabricate din materiale adecvate pentru eliminarea în mediu organic, transformandu-se în compost, adica îngrășământ pentru sol, ca de exemplu fructele, lemnul. 

Compostarea la domiciliu este foarte ușor de adoptat și este una dintre cele mai răspândite practici pentru reducerea deșeurilor organice (cum ar fi cojile de fructe și legume, cafeaua uzată, frunzele uscate etc.) și transformarea acestora în compost, care poate fi apoi folosit ca îngrășământ. Alternativ, capsulele compostabile la domiciliu pot fi aruncate în pubelele speciale de colectare a deșeurilor biologice, ale municipalităților.

Noua generație de capsule Coffeeway sunt disponibile în 3 arome minunate, pentru o experiență espresso unică: Delicious Vanilla, Delightful Caramel, Exquisite Hazelnut. Liquid Grup este importator oficial pentru marca Coffeeway, capsule de cafea bio-degradabile(eco-friendly).

Capsulele Coffeeway excelează în protejarea mediului înconjurător, comparativ cu capsulele reciclabile din aluminiu, deoarece sunt 100% bazate pe produse bio. Aceasta înseamnă că sunt produse din materii prime regenerabile de origine vegetală, ceea ce le face un produs durabil. Cu toate acestea, cel mai important avantaj al lor este că sunt complet descompuse și transformate în îngrășăminte organice după utilizare, fără a împovăra în cele din urmă ecosistemul.

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.