Cofondator YouTube, dat in judecata pentru publicarea neautorizata a unor imagini cu Kim Kardashian si Kanye West

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 04 sep 2021, 15:05

Cofondator YouTube, dat in judecata de Kim Kardashian si Kanye West!

Kim Kardashian si Kanye West l-au dat in judecata pe Chad Hurley, cofondatorul site-ului YouTube, pentru publicarea pe un site de partajare de materiale video a unei inregistrari neautorizate cu imagini de la logodna celor doi.

In reclamatia depusa la tribunal se arata ca Chad Hurley, cofondatorul YouTube, nu a fost invitat la logodna de pe 21 octombrie, care a avut loc la AT&T Park din San Francisco, dar i s-a permis sa ramana deoarece a semnat un acord ce prevedea sa nu posteze nicio inregistrare video de la eveniment, potrivit accesshollywood.com.

Pe de alta parte, Kanye West a permis televiziunii E! Entertainment, gazda reality-show-ului "Keeping Up With the Kardashians", sa inregistreze evenimentul pentru o difuzare ulterioara pe post.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Chad Hurley a postat pe noul sau site MixBit

o inregistrare video neclara in care Kanye West o cere in casatorie pe Kim Kardashian in acordurile muzicale ale unei orchestre. in materialul video mai apar imagini de la petrecerea ce a urmat dupa aceea, cu membrii familiei Kardashian si cu invitatii care toasteaza in cinstea logodnicilor.

Nu se cunoaste valoarea daunelor pe care le pretind cei doi de la cofondatorul YouTube si de la compania sa, Avos Systems Inc.

Kanye West a cerut-o in casatorie pe Kim Kardashian pe 21 octombrie, in ziua in care aceasta a implinit 33 de ani.( sursa Mediafax)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.