Coldplay în România. Tot ce se știe despre concertul din 2024

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 iul 2023, 13:47
Coldplay în România
Sursa: Facebook Coldplay

Fanii trupei Coldplay au motive de fericire deoarece trupa lor preferată va avea un concert în România vara viitoare.

Formația britanică de muzică a anunțat anul acesta un turneu, iar una dintre țările în care vor cânta este România, iar fanii acesteia trebuie să știe toate detaliile despre concertul din 2024.

Citește și: La noapte are loc decernarea Premiilor Grammy 2023. Cine sunt nominalizații și cine are șansa să pună mâna pe un trofeu

În 2024 Coldplay vin în România

Concertul trupei Coldplay este programat la București, la data de 12 iunie, iar acesta face parte din turneul cunoscutei trupe, "Music of the spheres world tour". Acest turneu va începe la Atena, la data de 8 iunie, după care formația va veni în România, urmând ca la adat de 16 iunie să cânte în Budapesta, iar ultimele două concerte ale lunii iunie, pe 22 și 23 iunie 2024 să fie susținute la Lyon.

Românii ce nu sunt în țară în momentul în care acesta vine în țară trebuie să știe că trupa Coldplay va cânta în luna iulie în Roma, Düsseldorf și Helsinki, iar în august la München, Viena și Dublin. Doritorii se pot înscrie pe site-ul Coldplay pentru prevânzarea biletelor, însă în acest moment acesta este blocat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși nu au fost anunțate oficial prețurile pe care românii trebuie să le plătească în cazul în care își doresc să participe la concertul Coldplay din București, acestea se anunță destul de piperate, fiind asemănătoare cu cele din Statele Unite ale Americii, mai exact un bilet pentru concertul din Amsterdam s-ar putea situa în jurul valorii de 200 de euro. 

Citește și: Spectacol total la finala Super Bowl! Beyonce, Lady Gaga si Cold Play au facut senzatie la finala ligii nationale de fotbal american

Tot ce se știe până acum despre concertul de anul viitor

Fanii pot afla despre concertul Coldplay 2024 că acesta este programat pentru data de 12 iunie 2024, la București, mai exact pe Arena Națională, iar biletele vor fi puse la vânzare pe 25 iulie 2023. Prețurile acestui concert nu sunt așteptate să fie prea mici, ținând cont că în America au fost între 173 și 265 de dolari. 

„Pre-vânzarea de marți, 25 iulie, va începe la ora locală 9:00 în Atena, București, Budapesta, Lyon, Roma și Helsinki, iar la ora locală 10:00 în Dusseldorf, München, Viena și Dublin. Vânzarea generală începe la ora locală 10:00 pentru toate orașele, vineri, 28 iulie”, a transmis trupa pe site-ul propriu, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Johnny Depp și-a anulat concertul din Budapesta după ce a leșinat în camera sa de hotel! În ce stare se află actorul