Colectia uriasa a lui Gabriel Cotabita! "Am acasa 1925 de filme, valoreaza 20.000 de euro"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Celebrul cantaret Gabriel Cotabita, juratul show-ului KIDSing care va incepe din aceasta toamna la Kanal D, are o colectie de filme care valoreaza 20.000 de euro!

"Nu are nimeni curajul sa imi ofere filme, pentru ca eu vad tot ce apare la cinematograf. Iar cele pentru acasa sunt filme de arta, care nu sunt difuzate si nu sunt de interes major, dar eu mi le cumpar si le am acolo, in colectie. Sunt atat de multe, ca nu mai am loc sa le tin pe perete. Am fost in Canada si a trebuit sa trec in America, cu trenul.

Si cand am ajuns la vama americana, mi-au deschis valiza... Venind din regiunea fracofona, de la Montreal, am profitat de niste filme de sorginte franceza, pe care mi le doream foarte mult, si le-am cumparat. Vamesul nu intelegea ce fac cu atatea filme, deja pentru el eram suspect", a declarat Cotabita.

Impresionant este insa numarul de filme pe care artistul le are, precum si valoarea lor!

"Filmele mele valoreaza 20.000
de euro. Am 1925 de filme, inmultit cu 10 euro", mai spune Cotabita.

Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita sunt juratii show-ului KIDSing, care va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran!

Sursa: WOW biz .ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.