#COLECTIV: Viata dupa minutul de foc! Infernul care a ucis oameni nevinovati si a distrus destine! Iata marturii cutremuratoare de la clubul groazei

Autor: D.I. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

In urma cu un an peste noi toti se asternea valul negru, intr-o durere colectiva. Intr-un singur minut, destinul a 64 de tineri frumosi avea sa arda si sa devina cenusa.

N-au avut nicio vina decat aceea de a fi intr-o seara de vineri la un concert de muzica rock. Aveau toata viata inainte, dar si ghinionul de a se naste intr-o tara in care nepasarea si coruptia fac legea.

In urma lor, au ramas parintii cu sufletul ars, prieteni mutilati care invata acum sa retraiasca si o singura intrebare- ce am invatat dupa tragedia colectiva? Ce fac vinovatii, acum, dupa 365 de zile de la nenorocire? Ce face statul care in urma cu un an promitea schimbarea? Sunt raspunsuri pe care, de acolo

de sus, tinerii morti asteapta inca sa le auda.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Martori la tragicul eveniment, jurnalistii care au ajuns in momentele de groaza in locul fatidic au povestit ca au trait cea crunta experienta din cariera lor.

Acestia au marturisit ca toata zona era guvernata de panica si de urletele disperate ale supravietuitorilor sfasiati de durerile provocate de arsurile grave. Iata ce alte marturii infioratoare au transmis cei care s-au aflat in mijlocul infernului dezlantuit, dar si unul dintre supravietori: