„Colegii mei o iubesc pe mama mai mult decât pe mine” Denisa Nechifor, relație specială cu fiica ei. Ce ar schimba Rania la mama Denisa

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 apr 2024, 00:45

Denisa Nechifor

Sursa: Facebook- Denisa Nechifor

Denisa Nechifor și fiica Rania au fost invitate în platoul emisiunii „Teo Show”, acolo unde au vorbit despre perioada adolescenței, dar și despre perioada grea prin care a trecut ca mamă singură.

Fiica Denisei Nechifor a dat cărțile pe față și a dezvăluit faptul că prietenii ei o iubesc pe mama ei mai mult decât pe ea. „Le dau câte un suc, îi las în oraș cu Rania”, a argumentat Denisa.

Denisa Nechifor se consideră o mamă cool în cercul de prieteni al fiicei sale

Rania a dezvăluit faptul că prietenii ei întreabă de fiecare dată unde este mama ei.

„Sunt un pic mai mari decât Rania prietenii ei. Ceea ce mie îmi convine pentru că au grijă de Rania. Sunt foarte drăguți, sunt foarte bine educați și eu am avut grijă să mă împrietenesc cu ei pentru că vreau să știu tot”, a mărturisit Denisa Nechifor.

Citește și: Anamaria Prodan, îmbrăcată în rochie de mireasă. Vedeta e mai fericită ca niciodată

Denisa susține că cel mai frumos cadou primit din partea fiicei sale a fost o felicitare, felicitare în care Rania și-a exprimat sentimentele și gândurile față de mama sa.

Deși au o relație ca două surori, Rania a dezvăluit că și-ar dori ca mama ei să nu mai fie atât de strictă în unele situații.

Citește și: De necrezut! Din ce a ajuns să-și câștige traiul Adi Cristea de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Prințul a renunțat la sportul care l-a consacrat

Denisa Nechifor spune că apreciază foarte mult la Rania faptul că este o persoană empatică cu cei din jur, fiind o fire sensibilă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Denisa Nechifor și-a crescut singură fetița după despărțirea de Adrian Cristea

Aceasta a fost și cea mai grea discuție pe care Denisa Nechifor a fost nevoită să o poarte cu fiica sa, discuția fiind legată de statutul familiei lor.

Citește și: Brigitte Nastase si Denisa Nechifor, prietene si, de curand, partenere de afaceri! Acestea povestesc despre cat de solida este relatia lor de prietenie si care au fost cele mai grele momente pe care le-au depasit impreuna! Iata ce proiecte au demarat impr

„Cea mai grea discuție a fost legată de statutul nostru ca și familie. Faptul că eu și tatăl ei ne-am despărțit. A trebuit să avem o discuție foarte serioasă și i-am explicat de-a lungul vieții, dar când a împlinit vârsta de 12 ani am avut o discuție mai serioasă”, a explicat Denisa.

Rania este o domnișoară în devenire, iar gustul pentru lucrurile rafinate și vacanțele de lux le-a moștenit de la mama ei.

O zi perfectă pentru Rania începe cu trezitul pe o insulă, acolo unde ar putea sta toată ziua la plajă.

Citește și: Denisa Nechifor si fiica ei invata chineza! Iata cum decurge un astfel de curs, la care mama si fiica studiaza impreuna

Denisa Nechifor consideră că educția ei este puțin comunistă, Rania având un anumit program și reguli stricte. „Eu îi zic să iasă în oraș, să-și trăiască viața”, a spus Rania despre mama ei.

Vedeta este destul de misterioasă atunci când vine vorba de viața ei personală, dar nu exclude o relație în viitorul apropiat.

â

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.