Colegul de breaslă al lui Teo Trandafir a sărutat-o cu forța. Aceasta a vorbit pentru prima oara despre scena romantică: ''M-am lăsat pe spate și am închis ochii”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 oct 2022, 11:05

Colegul de breaslă al lui Teo Trandafir a sărutat-o cu forța

Sursa: Captură KANAL D

Teo Trandafir a vorbit pentru prima oară despre scena romantică pe care a trăit-o alături de un coleg de breaslă, chiar în direct. Cum a reacționat prezentatoarea când a fost sărutată de un celebru artist de muzică ușoară?

Teo Trandafir și Andreea Marin au fost supuse la testul adevărului, răspunde sau mănâncă. Coprezentatorul emisiunii Teo Show a pus la bătaie câteva întrebări picante, iar adevăruri adânc îngropate au ieșit la iveală. Teo Trandafir a dezvăluit cum a fost sărutată cu forța cu un coleg de breaslă, dezvăluire făcută în premieră.

Colegul de breaslă al lui Teo Trandafir a sărutat-o cu forța. Aceasta a vorbit pentru prima oara despre scena romantică: ''M-am lăsat pe spate și am închis ochii”

Andreea Marin și Teo Trandafir au fost supuse la un test de rezistență de către Bursucu. Acesta a pregătit o serie de întrebări picante pentru colegele lui de breaslă, care au făcut dezvăluiri neașteptate.

Teo Trandafir a dezvăluit cum a fost sărutată forțat de un coleg de breaslă, totul a pornit de la întrebarea pe care Bursucu i-a adresat-o Andreei Marin. Acesta a rugat-o să spună numele unui invitat pe care l-a avut în emisiunile sale și de care s-a simțit atrasă.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă, față în față după ce au anunțat că nu mai locuiesc împreună: ”Vede că eu am grijă de mine” De la ce a început, de fapt, scandalul dintre ei

Zâna a dezvăluit că s-a simțit atrasă de Toto Cutugno, însă dinainte ca acesta să pășească în platoul emisiunii sale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Eu am simțit atracția cu mult înainte să știe el și să calce în platoul meu. Eram copil! I-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno”, a spus Andreea Marin.

Ei bine, pentru că mingea i-a fost ridicată la fileu, Teo Trandafir a recunoscut că a fost sărutată cu forța de Toto Cutugno.

”M-a sărutat pe gură! Pe mine m-a sărutat pe gură Toto Cutugno! M-am sărutat pe gură, 1-0! Mă credeți că nu am știut, dansam cu el și la un moment dat am avut senzația că vine către mine la dans și m-am lăsat pe spate și când am văzut că mă pupă am închis ochii că am zis că poate nu se întâmplă. ”, a

dezvăluit Teo Trandafir.

Citeste si: Celia, probleme de sănătate, în a 8-a lună de sarcină: ”Am avut o sarcină dificilă” Cum se simte artista după ce s-a infectat a doua oară cu Covid-19