Colegul de celula al lui Andrei Grigoriu povesteste cum era el in puscarie: "Se lauda cu ce a facut! Era greu de suportat, scandalagiu, bataus, se credea seful tuturor"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 03:20

Andrei Grigoriu, criminalul de la showul de talente, s-a sfiit in fata juriului de la show-ul de talente, insa se pare ca realitatea este asta.

Lui nu ii pare rau deloc de fapta sa, dupa cum povesteste un coleg de celula al acestuia. Andrei facea numai lucruri rele, interzise, chiar si dupa gratii si se credea seful tuturor.

"Nu prea am stat mult cu el in celula pentru ca nu era o persoana pe care sa o agreezi, nu era o persoana asa, cum sa zic, impunatoare, destul de nepoliticoasa, neprietenoasa, era o persoana mai greu de suportat.

E, cum sa zic, genul ala de om cu doua fete, asa sa va zic. Nu stiu ce parea el ca regreta, am vazut si eu ca a facut pe nevinovatul, dar va spun sincer eu nu stiu ce e adevarat. Nu regreta ce a facut, pentru ca el isi ducea viata lui de infractor in continuare chiar si in penitenciar. Facea tatuaje care sunt interzise, in schimbul tigarilor, facea alcool, care si ala e interzis.
Era scandalagiu, bataus. Pe langa asta introducea si telefoane mobile in penitenciar. El povestea in general acolo, el povestea sub forma de lauda lucrul asta, el spunea ca a facut ceva maret.

Nu sustinea ca e nevinovat, acuma am ramas mirat cand am vazut ca s-a dus si a vrut sa se scoata ca e nevinovat. Pana acum isi recunostea vina. El zicea ca el a fost seful celorlalti cu care a fost acolo, el era capul, ca fara el nu se intampla nimic, nu se putea intampla nimic fara el, ca doar el o cunostea, doar in el
avea incredere Erika. Nu stiu cum a ajuns el la Romanii au Talent, nu pot sa imi dau seama. Am ramas uimit. Am ramas foarte umit de ceea ce a zis el. Povestea de acolo e foarte inventata, suta la suta inventata"
a povestit un coleg de penitenciar cu Andrei, la WOWbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”