Colivă cu foiță de aur! Imagini de la înmormântarea de lux a Mioarei Roman! Cum arată aranjamentele florale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 feb 2024, 19:20
Înmormântare Mioara Roman Foto(5)

Colivă cu foiță de aur! Imagini de la înmormântarea de lux a Mioarei Roman! Cum arată aranjamentele florale

Sursa: WOWbiz/Facebook Oana Roman

Astăzi, fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman, va fi condusă pe ultimul drum într-o ceremonie impresionantă și plină de detalii exclusiviste. Oamenii care au cunoscut-o s-au adunat deja la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit, pregătindu-se să-i aducă un ultim omagiu.

La Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, locul unde trupul Mioarei Roman a fost depus, a ajuns o mașină mortuară de lux, conducându-i pe cei prezenți în atmosfera solemnă a ceremoniei. Șoferul acestei mașini speciale a fost Gabriela Lucuțar, desemnată de fiica mai mică a Mioarei, Oana Roman, să se ocupe de organizarea funeraliilor.

Colivă cu foiță de aur la înmormântarea de lux a Mioarei Roman

Un detaliu deosebit care a captat atenția tuturor este coliva, ofranda tradițională adusă la biserică de Gabriela Lucuțar. Aceasta a pregătit o colivă cu un aspect neobișnuit, decorată cu foițe de aur. Oana Roman a dorit să-i aducă mamei sale un ultim omagiu într-un mod cu adevărat special.

În timp ce Gabriela Lucuțar punea foița, a observat un detaliu ciudat. Foițele de aur s-au așezat pe colivă sub forma unor lacrimi, în timp ce Oana Roman își plângea mama.

”La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat dimineață. Eu ornam și a început să plângă. Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi. Fără ca eu să le așez în niciun fel”, a pus Gabriela, potrivit cancan.ro.

Citește și: Mioara Roman nu avea nici 20 de ani când s-a măritat prima dată. Este incredibil unde l-a cunoscut pe primul soț

În imaginile surprinse de WOWbiz,  se observă diferite aranjamentele florale aduse la capelă de către cei apropiați lui Mioara Roman, printre care și o coroană frumoasă trimisă de Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Înmormântare specială organizată de Gabriela Lucuțar, în memoria Mioarei Roman

Cu câteva zile în urmă, Gabriela Lucuțar, antreprenoarea din spatele unei afaceri de servicii funerare de lux, a dezvăluit că Oana Roman i-a cerut să coordoneze înmormântarea mamei sale. În această zi solemnă, vedeta a formulat cerințe exclusiviste pentru ceremonia ce urma să o conducă pe Mioara Roman pe ultimul său drum, exprimându-și dorința pentru una cât mai aparte.

Citește și: Petre Roman, ultimele cuvinte pentru Mioara: „Arată foarte bine”. Ce a vrut să spună fostul ei soț

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(...) Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”,   spunea Gabriela Lucuțar pentru Click!