Colonelul CEVDET din "PATRIA MEA ESTI TU", mandru de frumoasa si talentata lui sotie! Iata cat de mult o admira HALIT ERGENC pe cea care ii este sotie atat pe platourile de filmare cat si in viata reala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2017, 13:05
video Foto(9)

Berguzar Korel si Kalit Ergenc formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia.

Prin cele doua roluri memorabile, jucate in "O mie si una de nopti" si "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", Halit Ergenc a dobandit un urias capital de imagine, datorita talentului sau remarcabil. Acesta este foarte apreciat in Turcia, dar si in strainatate. Halit Ergenc a absolvit sectia de Actorie Opera si Teatru Muzical la Universitatea Mimar Sinan si a visat dintotdeauna sa devina un mare actor. De-a lungul timpului acesta s-a dovedit a fi atat un actor talentat cat si un cantaret desavarsit.

Desi a sustinut multe concerte in Turcia si in strainatate, Halit Ergenc nu a reusit inca sa realizeze un album propriu insa si-a dorit enorm ca sotia lui sa-si implineasca acest vis.

Citeste si: HALIT ERGENC (colonelul CEVDET din "Patria mea esti tu"), viata amoroasa demna de un scenariu de film! Iata detalii nestiute despre celebrul actor!

"Sigur că el are o altă relaţie cu muzica pentru că este absolvent al secţiei „Muzical„ (Actorie Operă şi Teatru Muzical). Am mai cantat, dar, de aceasta data, cand i-am dat sa asculte, l-am vazut cu ochii rosii, plini de lacrimi, mi-a mărturisit: "Este foarte frumos!" si m-a imbratisat!", a spus Berguzar.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.