Colpan și Erman, față în față în sala de judecată! Ce vedem în „Tablou de familie” azi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, îl regăsim pe avocatul Efe mai îndârjit ca oricând să afle adevărul despre ceea ce s-a petrecut în ziua teribilului accident în care a pierdut-o pe micuța Zeynep.

În mod surprinzător, când Hande află că Aziz și-a revenit din starea de comă și Efe a luat legătura cu el, intră în panică. Hande, care a fost și ea implicată în tragicul eveniment care i-a marcat dramatic viață, refuză să o reprezinte pe Nagethan, soția lui Aziz, în procesul de divorț pe care aceasta l-a intentat lui Ekrem, actualul său soț, dar și vechi prieten de familie.

Citește și: Azra trece prin clipe de groază. Vizionează episodul 27 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Colpan și Erman, față în față în sala de judecată

Colpan se bucură de toată dragostea și atenția lui Erman iar fratele avocatei, Tekin, îi ”impune” celui din urmă să se căsătorească cu sora lui.

Erman este foarte surprins de susținerea lui Tekin, în ceea ce privește relația cu Colpan, și pune la cale un plan care va șoca întreaga familie Cevher.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Aziz se trezește din comă, iar Azra și Efe au parte de un caz dificil de divorț. Vizionează episodul 31 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Cum plănuiește Efe să afle adevărul despre teribilul accident, cine va fi persoana care îl va susține în demersurile sale și, ce decizie va lua Erman, în legătură cu femeia pe care o iubește de peste 40 de ani, Colpan, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai

la Kanal D.