Ingrediente
Aluat de taitei
1 lingura de unt
Ceapa verde
150 g branza de burduf
Marar taiat marunt
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii
Mod de preparare
Preparati un aluat ca pentru taitei.
Intindeti foile si taiati-le in patrate cu latura de 5 cm.
La mijlocul fiecarui patrat puneti cate o lingurita de branza de burduf amestecata cu marar tocat. Indoiti fiecare patrat pe diagonala in asa fel incat sa formati un triunghi.
Strangeti bine marginile intre degete sau apasati cu o furculita.
Puneti la fiert intr-o oala 2-3 l de apa, putin sarata. Fierbeti cca 15-20 min, adica pana se ridica la suprafata. Intre timp, taiati ceapa verde marunt si caliti-o in putin unt.
Scoateti coltunasii, ii clatiti sub un jet de apa rece si ii lasati sa se scurga, amestecati cu ceapa si serviti.