Comanda lapte de magarita capsule de cea mai buna calitate si afla de ce este atat de special

Author: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 18:00

Laptemagarita.ro este site-ul unde poti comanda lapte de magarita capsule de cea mai buna calitate. Aceste capsule sunt disponibile in formula pentru copii, dar si pentru adulti. Se prezinta sub forma de drajeuri si tablete si pot fi folosite fara prea multe contraindicati. Formula pentru copii, care contine 10 comprimate, are aroma de portocale. Copiii pot mesteca sau le pot chiar dizolva intr-un pahar cu lichid pentru a fi mai bine inghitite. Pentru a fi cat mai eficient efectul acestor tablete, ele nu trebuie mestecate.

Si totusi, de ce este atat de bun laptele de magarita? Ce il face atat de special?

 

Sa incepem cu primele relatari despre laptele de magarita. Este faimos din cele mai vechi timpuri. Cele mai vechi documentari dateaza din 2500 i.Hr. Au fost gasite pe basoreliefurile egiptene care mentionau existenta laptelui de magarita. Insa, abia in perioada Renasterii, acest lapte a capatat o adevarata valoare stiintifica.

 

Se spune ca regina Egiptului, Cleopatra, si-a mentinut frumusetea si tineretea pielii facand baie in de lapte de magarita. Ingrijirea zilnica necesita o turma de aproximativ 700 de magarite. Romanii au folosit laptele de magarita pentru proprietatile sale terapeutice. Poppea, sotia imparatului Nero, a folosit acest pretios lichid pentru a-si pastra stralucirea si supletea pielii sale. Messalina, imparateasa romana, sotia imparatului Claudiu I a folosit masti faciale ce aveau in compozitie lapte de magarita imbibat in felii de paine. Francois I, regele Frantei, epuizat de razboaie si excese, a urmat sfatul unui medic originar din Constantinopol. El a facut o cura cu lapte de magarita, pe care l-a considerat miraculos. Pauline, sora lui Napoleon Bonaparte, a facut bai cu lapte de magarita. Acest lucru a fost considerat drept scandalos intr-o perioada in care laptele era foarte rar.  In secolul al XIX-lea, magaritele rataceau pe strazile marilor orase europene si era comercializat de vanzatorii ambulati. Era cumparat in special pentru copiii bolnavi sau pentru persoanele in varsta. In aceeasi perioada, laptele de magarita incepe sa fie utilizat in mod regulat in maternitati. 

 

Succesul actual confirma reputatia ancestrala a produsului si importanta vitala a acestuia. Secolele nu au afectat in niciun fel calitatile sale. Comunitatea stiintifica de astazi recunoaste meritele acestei mosteniri: laptele de magarita este un substitut incomparabil pentru laptele uman si un produs natural cu proprietati alimentare si cosmetice rare rare si pretioase. Magarita are un lapte a carui compozitie este cea mai apropiata de cea a laptelui uman. 

 

Este ideal pentru digestie

 

Laptele de magarita este usor de digerat, pur si simplu pentru ca contine mai putine proteine decat laptele de vaca. Magarita produce lapte care contine o cantitate infima cazeina coagulata. Digestia este usoara, deoarece contine si un continut scazut de grasimi. In plus, laptele magarului este bogat in lizozima, o enzima anti-bacteriana care promoveaza hidroliza lipidelor din lapte. Mai mult, este ideal pentru cei care au intoleranta la lactoza, deoarece laptele de magarita nu contine lactoza.

 

Este foarte nutritiv

 

Magaritele sunt monogastrice, iar compozitia laptelui este compusa din acizii grasi. Este un profil dietetic ideal, avand 40% grasimi saturate, 30% monosaturate si 30% polinesaturate. Laptele de vaca contine in principal acizi grasi saturati. Prezenta proteinelor din zer in cantitati mai mari decat cea a laptelui de vaca ofera un interes nutritional important laptelui de magarita: aceste proteine contin aminoacizi esentiali.

 

Ideal pentru gravide

 

In laptele matern, grasimile constau in principal din acizi grasi polinesaturati. Laptele de vaca contine in principal acizi grasi saturati, cu molecule mari de lipide pe care ficatul uman are dificultati in a le digera si metaboliza. Sistemul biliar este obosit din cauza dizolvarii unui produs incompatibil cu sistemul digestiv uman. Prin urmare, sugarii foarte vulnerabili nu ar trebui sa isi forteze organismul prin digerarea laptelui de vaca. De multe ori sugarii au alergii la laptele de vaca, din cauza prezentei unei proteine. Aceasta este proteina alergica beta-lactoglobulina (absenta in laptele matern). Laptele de magarita este astfel recunoscut ca fiind necesar pentru a hrani bebelusii alergici la proteinele din laptele de vaca.

 

Are un efect antibiotic

 

Efectul antibiotic al laptelui de magarita duce la o imbunatatire a starii persoanelor ce prezinta anumite maladii. Laptele de magarita este bogat in alfa-lactalbumina, lactoferina si lisozima. Aceste trei proteine solubile majore sunt antimicrobiene. Intrucat sunt compuse din cativa aminoacizi capabili sa traverseze bariera intestinala, au un efect imunostimulator asupra organismului.

 

Efect pozitiv asupra sistemului digestiv

 

Laptele de magarita rezolva toate problemele de tranzit intestinal, atat pentru copii, cat si pentru adulti. O dieta saraca perturba flora intestinala si cauzeaza adesea diaree, constipatie si alte probleme. Laptele de magarita, datorita continutului ridicat de lizozima distruge bacteriile patogene din intestin. Sugarii prematuri sau bolnavi nu trebuie sa bea lapte de vaca: pe langa compozitia sa foarte diferita de laptele uman, acest lapte incorporeaza toxinele. Acest lucru poate agrava starea pacientului. Spre deosebire de laptele de vaca, laptele de magarita contine imunoglobuline care joaca un rol important in lupta impotriva infectiilor si regenereaza flora intestinala.

 

Ideal pentru piele 

 

Cantitatea mare de acizi grasi esentiali si vitamina A din  laptele de magarita ajuta la mentinerea functiilor fiziologice, precum vindecarea pielii si a mucoaselor. Exista multe marturii despre vindecarea acneei, eczemelor si psoriazisului. Ofera hidratare profunda si de lunga durata.

 

Benefic pentru ficat

 

Laptele de magarita amelioreaza ficatul in timp ce furnizeaza nutrienti esentiali. Laptele de magarita, bogat in alfa-lactalbumina, contine multa cistina, un aminoacid care actioneaza asupra ficatului, promovand detoxifierea. In Germania, clinicile ofera lapte de magarita in reabilitarea pentru alcoolici. 

 

Este bun pentru sistemul nervos

 

Laptele de magarita contine beta-cazeina care are o activitate calmanta asupra sistemului nervos. Astazi stim rolul acizilor grasi esentiali (care se gasesc in cantitati mari in laptele de magarita) asupra sistemului nervos. Ei participa la formarea creierului si a celulelor nervoase ca sursa energie. 

 

Ideal pentru sistemul respirator

 

Este un produs care face minuni asupra sistemului respirator. Bolivienii cred ca vindeca plamanii si consolideaza sistemul imunitar. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.