Comanda online bratari din argint pe care sa le porti daca doresti un aspect rafinat si elegant !

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2020, 13:13

Bijuteriile din argint sunt un must-have pentru orice iubitor de bijuterii.

Bijuteriile pot fi purtate la orice ocazie si pot fi combinate perfect intre ele! In plus, o bijuterie din argint este incredibil de rezistenta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji cu privire la ceea ce faci sau unde te afli cand porti bijuteriile frumoase si stralucitoare.

Indiferent daca esti invitata la un eveniment special, la nunta, la o zi de nastere sau doar la o ceasca de cafea cu un prieten drag, bijuteriile frumoase din argint te pot face intotdeauna sa arati perfect.

In plus, culoarea argintie neutra si fina merge frumos in contrast cu alte metale de bijuterii, cum ar fi aurul alb, ceea ce face posibil sa combini diferitele tipuri de bijuterii pentru un aspect elegant si sofisticat, exact asa cum doresti.

Printre bijuteriile preferate ale femeilor se afla bratarile. Acestea sunt probabil si cele mai sigure daruri de facut atunci cand nu stim ce fel de bijuterie sa oferim unei doamne sau domnisoare. Asta pentru ca nu este nevoie de o marime anume si nu trebuie sa tinem cont de anumite conditii pentru a purta bratari. Asa ca, fie ca doresti pentru tine, sau vrei sa oferi un cadou, comanda online bratari din argint de la magazinul nostru preferat, tominabijoux.ro. Aici vei gasi modele sofisticate si variate de astfel de bijuterii, perfecte pentru a-ti impodobi incheietura. Insa stii cum le porti pentru a avea avea un aspect rafinat si elegant? Ei bine, se poarta bratarile pe ambele incheieturi!

Bratarile sunt un mod distractiv de a condimenta orice tinuta, dar, totusi, le poti purta simultan pe ambele incheieturi? Desigur! Desi unii s-ar putea sa nu fie de acord cu acest lucru, trebuie doar sa tii cont de unele lucruri pentru a te impiedica sa ai acel aspect de rubrica “don’t”. Exista tot felul de bratari de argint, mai ales daca le alegi pe cele de la tominabijoux.ro, care se potrivesc cu orice ocazie, asa ca de ce sa nu le porti? Continua sa citesti si iti vom spune exact ce sa faci daca ai chef sa porti bratari pe ambele incheieturi.

 

1. Mix

Cand vine vorba de bratari din argint, exista o gama larga de latimi, stiluri si dimensiuni ce pot fi comandate online. Nu iti fie frica sa le amesteci si sa le potriviesti cand porti bratari la ambele incheieturi. Asigura-te ca bratarile pe care le alegi se completeaza reciproc. O gramada de bratari care nu functioneaza impreuna va arata doar “dezordonat”.

 

2. Nu amesteca metalele

In timp ce amestecarea si potrivirea functioneaza excelent, asta nu include intotdeauna metalele. Ai grija cum amesteci tipurile de metal atunci cand porti mai multe bratari.

Poarta bratari de argint doar cu bratari de argint. Singura “unda verde” in mixarea mai multor metale este cand modelul este similar la o bratara din argint, una din aur roz si asa mai departe. In schimb, poti amesteca o bratara de argint cu alte tipuri de bratari din perle, cristale sau margele. 

 

3. Asorteaza bratara de argint cu tinuta

Alegerea bratarilor care se potrivesc cu restul tinutei tale poate fi ceva super distractiv. Alege baratari din argint cu pietre in culori care imita ceea ce porti deja. Daca nu stii ce pietre sa alegi, bratarile simple sunt binevenite. Iar online vei gasi o multime!

 

4. Alege simplitatea

Vrei sa porti acea rochie neagra? Daca da, iti recomandam sa alegi doar bratari simple din argint. O rochie neagra eleganta si o bratara simpla din argint la fiecare incheietura ofera un aspect frumos, clasic. Daca scopul tinutei tale este sa te faca sa arati cat mai bine, nu alege bijuterii care sa “fure” tinuta. Simpla rochie neagra poate fi uimitoare pentru tine, dar asta nu poate fii observata daca bijuteriile tale sunt prea atragatoare.

 

5. Adauga un Ceas

Un mod distractiv de a asorta toate bratarile este sa adaugi un ceas! Nu numai ca vei stii ora oricand doresti, dar vei crea si un aspect distractiv. Cand alegi ce ceas sa porti cu bratarile tale, alege unul care sa arate grozav alaturi de celelalte bijuterii. Nu ar trebui sa fie in opozitie cu bratarile de argint, cu tinuta sau cu orice alta parte a look-ului tau.

Daca porti bijuterii de argint mai elegante, nu adauga un ceas cu curele din plastic. In schimb, alege ceva subtire si metalic.

 

6. Alege un punct de referinta

Cand porti o gramada de bratari, alege o piesa pentru a iesi in evidenta deasupra celorlalte. Fa din aceasta punctul central de atractie. Alege o bratara de argint mai groasa si amestec-o cu bratari mai subtiri. Sau alege o bratara viu colorata pe care sa o porti cu bratari simple.

 

7. Alege doar bratari

Cand porti o multime de bratari de argint, nu ar trebui sa alegi o gramada de alte bijuterii. Daca faci acest lucru, vei atrage prea multa atentie asupra ta. Probabil ca vei arata si  dezordonat. Daca porti mai multe bratari pe fiecare incheietura, doar o pereche simpla de cercei ar trebui sa functioneze. Vrei sa arati elegant, nu ca un brad de Craciun, asa ca nu exagera!

 

In concluzie...

In timp ce unii designeri si stilisti ar putea spune ca a purta bratari la ambele incheieturi nu este ceva de urmat, altii spun ca ar trebui sa incerci. Este adevarat, poate parea exagerat, dar cand faci asta asa cum trebuie, purtarea mai multor bratari din argint iti poate imbunatati cu adevarat aspectul.

Indiferent daca doresti un aspect elegant si rafinat sau unul simplu boem, poti face ca fiecare look sa functioneze perfect cu bratarile din argint. Nu-ti fie frica sa alegi bratarile din argint preferate pe care le poti comanda online de la tominabijoux.ro si pe care le poti purta chiar si 10 deodata!

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.