Comanda online cafea boabe de calitate si bucura-te de aroma ei in fiecare zi!

Author: O.P.

Iti place sa simti in fiecare dimineata aroma cafelei proaspat macinate? Sa te rasfeti cu o cana din lichidul pretios care iti da energie pentru intreaga zi? O cafea nu trebuie bauta doar pentru ca te trezeste! Trebuie sa o savurezi, sa ii simti aroma. Incearca macar o data sa nu mai bei cafeaua in graba. Ce simti? Nu-i asa ca dincolo de gustul specific, usor amarui, sunt si alte arome? Indiferent daca preferi cafeaua intensa, slaba sau fara cofeina, iti sugeram sa iti faci un ritual care sa te ajute sa te bucuri de aroma ei in fiecare zi. 

Cafeaua nu este doar un stimulent ce trezeste tot corpul, ci are si numeroase beneficii pentru sanatate. In primul rand, este bogata in antioxidanti, magneziu, niacina si potasiu (de aici si capacitatea ei de a ,,alunga oboseala). Cafeaua protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare (ajutand vasele de sange sa se contracte si sa se relaxeze), inlatura riscul de depresie si are proprietati neuroprotectoare. 

Probabil nu mai trebuie sa mentionam si cat de gustoasa este. Fiecare persoana prefera un anumit sortiment de cafea si chiar si persoanele carora nu le placea, la un moment dat gasesc cafeaua perfecta pentru ele.

 

Te sfatuim sa incerci mai multe tipuri de cafea, de la diversi producatori si sa observi care iti place mai mult. Cea mai buna este bineinteles cafeaua boabe, deoarece isi pastreaza aroma delicioasa pentru mai mult timp. Investeste intr-un espressor si in cafea de calitate si vei observa diferenta: vei ajunge sa bei cafea de placere, nu doar pentru a avea un plus de energie. 

De obicei, in oferta marilor magazine nu se gasesc foarte multe sortimente de cafea boabe. De aceea, iti recomandam sa iti indrepti atentia spre magazinele online, unde vei regasi un mic ,,paradis” al iubitorilor de cafea: zeci de sortimente de cafea boabe de calitate asteapta sa fie descoperite. In plus, vei putea sa alegi ceea ce iti place mult mai usor, avand posibilitatea de a filtra rezultate (in functie de brand, intensitatea cafelei, gramaj, modul de preparare si tipul cafelei). 

Cum alegi cea mai buna cafea pentru tine? Experimentand cat mai multe sortimente si intelegand principala diferenta dintre cafea arabica si cafea robusta. Cea mai mare parte din productia de cafea de la nivel mondial este cafea arabica. Aceasta are un gust mai placut, mai fin si este pe placul multor persoane. In schimb, cafeaua robusta este mai puternica, are un gust mai patrunzator si nu este pe placul tuturor, mai ales pe placul persoanelor care in general nu consuma cafea. Asa ca daca nu iti place cafeaua, incearca diferite sortimente de cafea arabica si s-ar putea sa ai o surpriza placuta! 

In functie de locul de recoltare al cafelei, aceasta va avea diferite arome: unele tipuri de cafea sunt mai florale sau fructate, pe cand altele au un gust mai intens, vegetal. In plus, este foarte important si gradul de prajire al boabelor de cafea: daca este prajita intens, vor disparea aromele naturale ce dau unicitatea cafelei si va ramane doar gustul amarui si fara personalitate pe care multe persoane nu il agreaza. 

Asadar, daca iti doresti sa incerci o cafea de calitate, iti recomandam sa comanzi dintr-un magazin online si sa te bucuri de aroma ei in fiecare zi! 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.