Comanda online jucarii educative si ajuta-ti copilul sa se dezvolte armonios!

Author: O.P.

De cate ori nu ai auzit in copilarie replicile: ,,nu trebuie sa stii ca esti copil” sau ,,oricum nu intelegi ca esti copil”? Atat in urma cu zeci de ani, dar si in prezent, se credea ca pana la o anumita varsta, copiii nu inteleg ce se intampla in jurul lor si nu merita explicatii. Iar acesta este un comportament de nedorit fata de un copil. Indiferent de varsta, copiii absorb ca un burete ce este in jurul lor. Chiar daca nu vorbesc inca, ei asimileaza pronuntia cuvintelor si sensul lor, iar cand sunt pregatiti, incep sa vorbeasca.

Si chiar daca nu iti vine sa crezi, copiii inteleg si simt foarte bine ce se petrece in jurul lor sau cu ei. Asa ca trebuie sa li se explice in termeni pe care ei ii pot asimila, absolut tot. Nu iti fie teama sa discuti despre un anumit subiect cu al tau copil, iar daca nu stii cum sa il abordezi, poti apela cu incredere la un specialist ce te va indruma in directia corecta. 

In afara de explicarea anumitor intamplari, copiii au nevoie in permanenta de activitati care sa ii stimuleze intelectual si fizic. Pe langa jucariile de plus si alte jucarii menite sa ii relaxeze si de care sa se poata atasa, copiii au nevoie si de jucarii educative, adecvate varstei lor. Cea mai simpla modalitate de invatare este prin joaca. Si prin joaca se dezvolta si anumite abilitati, dexteritatea si asa mai departe. Spre exemplu, un copil va invata ceasul mult mai bine daca ii vei oferi o jucarie educativa in forma de ceas. La fel si alfabetul: va vizualiza mult mai bine literele si daca sunt scrise pe cartonse, va invata sa le recunoasca si sa le aranjeze in ordinea fireasca. 

Daca ti-am atras atentia si iti doresti sa achizitionezi jucarii educative pentru copilul tau, cel mai simplu este sa le comanzi online, chiar si in perioada aceasta. Astfel, vei evita deplasarile inutile si ii vei asigura copilului tau noi jucarii care sa il bucure si sa il ajute sa se dezvolte armonios. 

Jucariile educative pot fi folosite de catre copii incepand cu varsta de 6 luni (iar de obicei sunt utile pana la varsta de 13 ani). Asa cum spuneam mai sus, sunt adaptate varstei copiilor, astfel incat sa corespunda nivelelor de dezvoltare generale. Spre exemplu, dupa varsta de 3 ani, copiii pot incepe sa se familiarizeze cu alfabetul, cifrele, ceasul si asa mai departe, nefiind nevoie sa le invete de la o varsta atat de frageda. Insa, in mod sigur il vor ajuta in momentul in care va veni vremea sa invete toate aceste lucruri, pentru ca le va recunoaste mai usor. 

Ca subcategorii ale jucariilor educative, trebuie sa mentionam urmatoarele: jocuri cu experiemente si descoperiri, jocuri prin care se invata limba engleza, jocuri de memorie, jocuri de matematica, litere, limbaj, cifre si multe altele. 

Practic, intr-un magazin online de specialitate, poti gasi tot ce ai nevoie astfel incat copilul tau sa se dezvolte armonios si sa invete prin joaca! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.