Comandament anticiori! Timisoara este sub asediul inaripatelor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 11:45

Am trait s-o auzim si pe asta! Edilul Timisoarei nu mai are liniste de cand ciorile se invart apocaliptic deasupra orasului pe care il pastoreste, asa ca a declarat razboi deschis negrelor zburatoare! Mai nou e deschis la orice propunere, oricat de bizara ar fi ea.

Pana aici cu imaginea apocaliptica si simfonia sinistra! Primarul a mobilizat astazi comandamentul anticiori si a scos pe strazi o armata de oameni.

Pana sa le hraneasca cu graunte anticonceptionale, reprezentantii Directiei de Mediul au purces la  distrugerea cuiburilor din copaci. Nu singuri, ci ajutati de o armata de specialisti.

Din ciclul "de cati oameni e nevoie sa alunge 30 de mii de ciori", functionari publici, biologi, pompieri, alpinisti, cu totii s-au strans in parc sa le vina de hac inaripatelor.



Au castigat prima batalie, urmeaza sa vedem daca si razboiul. In lupta anticiori s-au aliat si localnicii care se plang de zgomot si miros infernal. Unde mai pui ca pasarile isi marcheaza teritoriul peste tot.

Autoritatile vor incerca in zilele urmatoare si un aparat care imita fonic zgomote care ar trebui sa le alunge ciorile. Mai in gluma, mai in serios, edilii spera sa nu fie nevoiti sa apeleze la grauntele anticonceptionale.

##VIDEO84427##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire