Comanici a dat cartile pe fata! Are sau nu o relatie cu o tanara americanca? Cum a reactionat Mariana! "Nu ma intereseaza! Du-te!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2021, 19:00
Comanici spune totul despre asa-zisa lui noua idila in afara emisiunii.

Cristian Comanici a recunoscut in fata tuturor ca a avut o scurta aventura cu o tanara americanca, doar ca totul e deja de domeniul trecutului. Ce a spus Mariana!

Daca la inceputul saptamanii atmosfera in casa Puterea dragostei parea mai relaxata, iar concurentii au incercat sa revina la sentimente mai bune unii fata de ceilalti si chiar au existat tentative de formare de noi cupluri, in editia de astazi, lucrurile au inceput din nou sa escaladeze catre vechile stari tensionate. Astfel ca discutiile aprinse si conflictele au fost generate si astazi fie de orgolii, fie de gelozii sau secrete picante iesite la iveala despre anumiti concurenti.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Cristian Comanici, despre care s-a aflat faptul ca de curand ar fi fost surprins intr-o camera de hotel alaturi de o tanara. Mai mult decat atat au aparut si poze in care acesta o si saruta pasional pe misterioasa femeie.

Cristian Comanici face dezvaluiri uluitoare!

Desi spera ca in luna iubirii ce tocmai a inceput, se va putea reconcilia cu Mariana si vor forma un cuplu, Cristian Comanici a irosit din nou aceasta sansa, deoarece a fost nevoit sa recunoasca faptul ca

s-a intalnit cu fata respectiva intr-o camera de hotel, insa totul s-a rezumat doar la un sarut pasional din partea lui, iar ea l-a muscat de gat.

De asemenea tanarul a mai dezvaluit ca nu au fost singuri in acel apartament, deoarece fata, de origine americana se mai afla cu inca trei colegi, toti fiind insotitori de bord si astfel nu s-a putut intampla nimic mai mult in acea seara.

"Eram mai multe persoane la hotelul lor! E destul de aproape hotelul respectiv de hotelul nostru! Si da, erau doi barbati si doua femei, barbatii erau de alta orientare! Era un apartament de fapt si am fost cu toate persoanele astea in camera lor, pur si simplu! Ele sunt stewardese! Am fost in camera si atat!", a spus Comanici.

Cum a reactionat Mariana?

Pe de alta parte, Mariana a ascultat incruntata tot ceea ce a povestit Cristian si a incercat sa-si pastreze calmul. Intrebata de Cristina Mihaela daca mai are de gand sa mai formeze un cuplu cu el acum ca se apropie Valentine's day, Mariana a parut destul de resemnata fata de situatia in sine, insa cu toate acestea a mai avut o curiozitate in ceea ce-l priveste pe Cristian.

"Oricum lucrurile astea au fost inainte si nu au de ce sa ma deranjeze in momentul de fata! Dar ce vreau eu mai exact este ca daca acum o saptamana jumate cand ea a fost aici in Istanbul, el a mers si s-a vazut cu ea! Daca da sau nu?", a spus Mariana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar raspunsul lui Comanici a venit prompt, acesta negand ca s-ar fi mai intalnit cu tanara respectiva.

"Nu! Vrei sa-ti arat mesajele cand i-am spus ca nu? O sa ti le arat!", a adaugat Cristian.

In cele din urma, Mariana a mai marturisit ca stia de intalnirea lui Comanici cu acea fata, insa nu credea ca se va ajunge si la un sarut pasional.

"Despre aceasta fata... eu stiam ca el s-a vazut la un moment dat cu cineva dar eu nu stiam ca el a fost atat de destept in ghilimele ca sa faca si poze cu acea fata! Chiar la asta nu m-am asteptat! Si i-am zis: ok, du-te, fa ce ai de facut! Da, i-am zis ca poate sa se duca! Atata timp cat stii sa-ti ascunzi urmele, nu ma intereseaza! Du-te! E barbat d-ra Cristina! Ce pot sa-i fac!", a spus Mariana.

Ramane de vazut daca Mariana va depasi si acest moment delicat si ii va mai acorda o sansa lui Cristian Comanici, in urmataorea perioada cand se apropie cu pasi repezi Valentine's day. Cu siguranta cei doi vor avea timp sa mai dezabata cele intamplate si vor decide ulterior daca vor mai forma sau nu un cuplu, asa cum intentionau de curand.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Reacția Marianei când îl vede pe Comănici sărutând o altă fată!

Citeste si: Comanici, dezvaluiri bomba despre o noua iubita! "M-am sarutat cu ea si da, m-a muscat de gat!"

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.