Comanici, dezvaluiri bomba despre o noua iubita! "M-am sarutat cu ea si da, m-a muscat de gat!" Aflati cum va reactiona Mariana, MIERCURI, 10 februarie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2021, 19:00
video Foto(7)

Cristian Comanici da cartile pe fata si recunoaste ca are o idila in afara emisiunii, cu o americanca. Cum va reactiona Mariana?

Dupa ce in editia de marti a emisiunii Puterea dragostei concurentii au revenit la sentimente mai bune si mai mult decat atat au incercat chiar sa formeze nou cupluri in casa iubirii, ziua de miercuri aduce noi tensiuni si rasturnari de situatie, generate de gelozii, orgolii si dezvaluiri neasteptate.
Concurentii de la Puterea dragostei par sa nu fie deloc dispusi sa renunte la propriile lor orgolii, astfel ca acestia vor continua si miercuri sa se atace fie subtil, fie fara menajamente.

Nicos intervine in triunghiul amoros format din Alexandra, Codrut si Alex!

Ziua de miercuri incepe in casa Puterea dragostei cu o cearta iscata intre Nicos, Codrut si Alexandra. Pe de o parte Nicos incearca sa il faca pe Codrut sa inteleaga faptul ca Alexandra nu merita eforturile lui de a mentine vie relatia lor. Dar ii inoculeaza si faptul ca Alex nu este deloc vinovat deoarece Alexandra a fost cea care s-a apropiat de el.

"Nu e vina lui Alexandru ca incearca! E vina femeii ca ridica coada! Ce vrei sa-ti desenez?", spune raspicat Nicos.

Tot in editie de miercuri, 10 februarie, Alexandra o infrunta din nou pe Aya, careia ii spune ca va putea fi eliminata din emisiune atunci cand vor vrea ceilalti concurenti, in vreme ce Aya incearca sa ii inchida gura colegei sale, cu replici acide.

Dupa cearta cu Nicos, Codrut este luat la rost de George, care de asemenea incearca sa-l faca sa priceapa faptul ca nu procedeaza corect in privinta Alexandrei, cersindu-i iubirea si urcand-o pe un piedestal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Comanici face dezvaluiri uluitoare! Tanarul are o relatie in afara emisiunii!

Tot in editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Comanici este pus in fata faptului implinit si neavand incotro, se vede nevoit sa recunoasca faptul ca are o idila in afara emisiunii de ceva vreme.
Desi initial si-ar fi dorit sa nu se afle despre aventura sa, Comanici dezvaluit in cele din urma ca s-a intalnit in afara emisiunii, undeva in Istanbul cu o femeie pe care a cunoscut-o relativ recent si care e de origine americana.

Si mai mult decat atat, acesta a recunoscut ca s-au sarutat si ca l-a muscat de gat, spre uluirea Marianei.

Aflati cum va reactiona de aceasta data Mariana si ce se va intampla, miercuri, 10 februarie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Cristian Comănici, atacat din nou dur: "Doar Floricica Dansatoarea mai vine pentru tine"!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 9 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO Marinescu o sărută pe Maria!

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul