Comanici isi iese din minti si este dat afara din platoul Puterea dragostei! Relatia lui cu Mariana este in pragul destramarii? Aflati totul sambata, 3 aprilie, intr-o editie exploziva, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2021, 19:48
Comanici puterea dragostei Foto(6)
Comanici si Mariana, cearta teribil in casa Puterea dragostei, pe fondul geloziei.

Cristian Comanici turbeaza de gelozie si reactioneaza dur la adresa Marianei, iubita sa! Aflati ce se va intampla cu relatia lor, sambata, 3 aprilie!

Dupa o saptamana marcata de tensiuni, rasturnari spectaculoase de situatie, discutii aprinse si chiar conflicte violente, in casa Puterea dragostei persista aceeasi atmosfera ostila generata de reactiile unor concurenti care par sa fi uitat din nou faptul ca se afla intr-un show matrimonial, undea au intrat pentru a-si cauta jumatatea.

Chiar si unii dintre concurentii care se afla deja intr-un cuplu in casa Puterea dragostei isi canalizeaza atentia de cele mai multe ori catre certuri, uitand sa acorde timp persoanei iubite.

Asa se va intampla si in cuplul format din Mariana si Comanici, care vor avea o prima cearta teribila, iscata din gelozie, care le va zdruncina masiv relatia.

Comanici isi iese din fire din cauza geloziei si isi varsa nervii pe Mariana! "Ma iei de prost aici? Ma faci de ras in fata Romanei?"

In editia de sambata, 3 aprilie, a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile vor scapa de sub control la un moment dat, cand Comanici isi va iesi din minti de gelozie si ii va cere socoteala Marianei, iubita sa, pentru comportamentul

ei apropiat cu alt concurent din casa iubirii.

Comanici are mai intai un schimb de replici acide cu Radu, pe care l-a vazut mult prea apropiat si interesat in ultima vreme de Mariana. La un moment dat, Comanici exagereaza cu reprosurile si devine excesiv de nervos, iar Cristina Mihaela ii cere sa paraseasca platoul pentru a merge in culise sa se calmeze.

Dupa cateva minute petrecute singur in culise, Comanici revine in casa Puterea dragostei, insa acesta isi pierde din nou controlul in timpul unei discutii aprinse cu Mariana, careia ii reproseaza faptul ca l-a facut de ras in fata tuturor, prin comportamentul ei fata de alti baieti din emisiune. Insa ceea ce il darama si mai mult pe Comanici este o replica neasteptata a Marianei, despre faptul ca n-ar avea inca sentimente pentru el chiar daca a acceptat sa formeze un cuplu in cadrul show-ului.

"Nu sunt singura persoana care in momentul de fata este cu cineva si nu are inca sentimente pentru acea persoana!", afirma Mariana.

Intre Comanici si Mariana are un schimb de replici dureroase. Tanarul continua sa ii spuna iubitei sale tot ceea ce are pe suflet, pe un tot ridicat, fapt ce o deranjeaza enorm pe Mariana, care la un moment dat decide si ea sa plece in culise.

Comanici: De ce faci tu? Mai iei de prost aici? Ma faci de ras in fata Romaniei? Ma face lumea sclav, prost, catel, toate astea si ti-am spus nu face treaba asta, ca stii ca ma doare! Si intentionat o faci cu omul pe care nu-l suport!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana: Ce-am facut?

Comanici: Te invarti pe aici cu el si eu stau ca prostul pe afara!

Mariana: De fiecare data vii si pui totul in capul meu! Daca ti-am spus ca nu-mi plac lucrurile astea, sa te controlezi, pai controleaza-te, frate, ca ai o varsta, nu sunt mama ta!

Comanici: Nu pot sa spun ca am incredere ca ma iubeste sau ca va putea vreodata sa ma iubeasca! Nu am increderea asta!

Aflati ce se va intampla cu relatia dintre Mariana si Comanici, dupa cearta teribila, dar si ce alte reactii neasteptate se vor starni in casa Puterea dragostei, sambata, intr-o noua editie incendiara, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Ayda face un pas în spate cu Marinescu!

Citeste si: Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio! Decizia care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine sunt cei doi

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.