Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

Autor: Lavinia Medrea

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Cu câteva ore în urmă, Culiță Sterp a publicat câteva fotografii, iar logodnica lui nu a întârziat să reacționeze!

Culiță Sterp nu este doar un cântăreț foarte apreciat și iubit de la noi din țară. Artistul a reușit să cucerească inimile fanilor și datorită omeniei de care a dat dovadă și a spiritului de familist pe care îl are, fiind foarte apropiat atât de mama și surorile lui, cât și de logodnica și fiul lor, Milan.

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie

Nu mai este pentru nimeni un secret că logodnica lui Culiță Sterp și artistul au o relație foarte frumoasă. Cei doi împărtășesc cu fanii aproape tot ce se întâmplă în viața lor și au reușit, de când s-au cuplat, să intre în sufletele oamenilor. 

Citește și: Imagini îngrijorătoare cu Ileana Sterp de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă sora lui Culiță Sterp

Culiță Sterp și logodnica lui sunt, în aceste momente, într-o vacanță romantică împreună, la munte. Cei doi se bucură de zăpadă, de compania reciprocă, se distrează făcând diferite activități și, cel mai important, petrec clipe de relaxare! Relaxarea se întâmplă tot mai rar la adulți, mai ales când ești părinte. Culiță și iubita lui au plecat la munte pentru a uita de grijile cotidiene.

În urmă cu câteva ore, Culiță Sterp a postat câteva fotografii de pe un ATV.

Echipat de munte și cu zăpada în spate, artistul și-a impresionat fanii și a strâns peste 26.000 de aprecieri și 55 de comentarii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu doar fanii artistului au fost impresionați, ci și logodnica acestuia, care i-a făcut personal pozele lui Culiță.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Citește și: Culiță Sterp și-a surprins fiul în lacrimi: „Ce mă fac?”. Artistul a fost vizibil afectat de acest lucru

„Uite cum îmi fac rău singura la ce poze faine ți-am făcut”, a comentat iubita lui Culiță Sterp, în dreptul fotografiilor pe care le-a publicat Culiță Sterp.

Reacțiile fanilor la comentariul logodnicei lui Culiță Sterp

Comentariul iubitei lui Culiță Sterp a adunat și reacții. După ce blondina a făcut un apropo la faptul că pozele sunt foarte reușite iar el este foarte frumos și dorit de femei, oamenii au reacționat.

„Comentariul ăsta te face iar cap de afiș în presă”, „Bine zici! Să le pui pe cele mai urâte! ”, sunt câteva dintre comentariile celor care i-au răspuns iubitei lui Culiță Sterp.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.