Comentariul incredibil primit de Bianca Drăgușanu după ce a plecat în vacanță alături de Alex Bodi

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 nov 2020, 14:25
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în vacanță
Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reușit să surprindă din nou pe toată lumea. Cei doi au plecat în vacanță și par mai fericiți ca niciodată, în ciuda zvonurilor apărute în mediul online.

Bianca Drăgușanu s-a afișat pe instagram zâmbitoare, alături de iubitul ei, semn că lucrurile între ei merg perfect și că prietenii virtuali nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare.

Ce a apărut pe contul de instagram al Biancăi Drăgușanu la scurt timp după ce a plecat în vacanță cu Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație controversată. Cei doi s-au certat de mai multe ori, dar de fiecare dată au găsit modalitatea prin care să își rezolve problemele, astfel încât să

rămână împreună. Ambii sunt firi vulcanice și conflictele apar frecvent, însă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus în repetate rânduri că sentimentele care îi leagă sunt foarte puternice și că acesta este motivul pentru care ajung de fiecare dată să se împace.

După ce în mediul online au apărut zvonuri potrivit cărora Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar fi certat din nou, cei doi au vrut să le dovedească tuturor că relația lor funcționează perfect în continuare, astfel că au plecat împreună în vacanță.

Nu au ezitat să se fotografieze împreună și să posteze imaginile în mediul online.

"Nu este despre perfecțiune. Este despre efort și atunci când depui efort în fiecare zi, atunci apar și transformările. Așa se produce schimbarea.", a scris Bianca Drăgușanu pe instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de iubitul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat din nou împreună au apărut și reacțiile prietenilor de pe instagram. În timp ce unii dintre ei s-au bucurat că cei doi formează un cuplu în continuare, alții au sfătuit-o pe Bianca Drăgușanu să pună punct acestei relații.

"O urmăresc pe Bianca de mulți ani și sunt sigură că dacă s-ar simți în pericol, ea și fetița ei l-ar fi părăsit demult.

Bianca iubește ca pe ochii din cap fetița, nu ar expune-o la pericol și Bodi iubește mult copiii.", este comentariul pe care Bianca Drăgușanu l-a primit pe instagram.

"Sfatul meu: scapă!", a sfătuit-o femeie pe Bianca Drăgușanu.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.