Comorile lui Ozcan Deniz (Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul")! Iata cat de mult l-a transformat pe celebrul actor experienta de a fi tata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2018, 15:34
video Foto(5)

Ozcan Deniz traieste zilnic miracolul de a fi parinte si este extrem de fericit.

Desi a trecut de curand printr-un moment de cumpana, atunci cand si-a pierdut tatal, Ozcan Deniz a gasit puterea de a merge mai departe chiar in minunea de baietel care a venit pe lume si i-a adus implinire sufleteasca.

Actorul a cerut producatorilor un alt program de filmari mai flexibil pentru serialul "Mireasa din Istanbul", pentru a petrece mai mult timp alaturi de sotia sa si de micutul Kuzey.

Desi micutul Kuzey are doar cateva luni, Ozcan Deniza a decis sa isi duca sotia si copilul in vacanta, in aceasta vara, intr-o statiune linistata din Provincia Mugla.

Se pare ca deja marile branduri pentru produse destinate copiilor se intrec in a veni cu oferte pentru ca bebelusii cuplurilor celebre sa apara in spoturi publicitare alaturi de parintii lor, printre care se numara si mciutul Kuzey, fiul cuplului Ozcan si Feyza Deniz, insa acestia nu au acceptat, cel putin deocamdata.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.