Compania Pfizer a facut un anunt important! Ce vor face toate persoanele care s-au imunizat deja cu primele doua doze de vaccin anti-COVID-19?

,
vaccin pfizer
Pfizer solicita aprobarea pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19[Sursa foto: unsplash.com]

Avand in vedere extinderea galopanta a noii tulpini Delta, Pfizer incearca sa obtina aprobarea FDA pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin.


In articol:

Desi s-a vehiculat cu ceva vreme in urma ideea administrarii celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid-19, de curand, Compania Pfizer a anuntat faptul ca incearca sa dobandeasca in maxim o luna aprobarea din partea Institutiei americane de reglementare a medicamentelor (FDA), in privinta administrarii celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19.

Pfizer, anunt important pentru persoanele vaccinate cu primele doua doze!

Compania farmaceutica Pfizer a luat aceasta initiativa dupa ce s-a constatat ca exista un risc mare de reinfectare dupa circa sase luni de la administrarea primelor doua doze, dar si din cauza raspandirii alarmante a noii tulpini Delta a coronavirusului, care a inceput sa faca ravagii masive si in Europa.
Potrivit unui comunicat transmis de Companiile Pfizer si BioNTech, acestea intentioneaza sa obtina in cateva saptamani aprobarea oficiala pentru cea de-a treia doza de vaccin anti-COVID-19, mai ales in Statele Unite ale Americii si in Europa. Astfel, a treia doza de rapel va oferi un plus de protectie imunitara persoanelor care au fost deja imunizate cu primele doua doze.

vaccin pfizer
Pfizer a facut un anunt importan in privinta administrarii celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19[Sursa foto: unsplash.com]

"Pfizer şi BioNTech au constatat rezultate încurajatoare ale unor teste în curs pentru o a treia doză din vaccinul actual(...) Date preliminare ale studiului arată că o doză de rapel administrată la 6 luni după a doua doză are un profil de toleranţă coerent, provocând niveluri ridicate de anticorpi neutralizanţi"⁣,

au transmis companiile farmaceutice care se pare ca au de gand sa trimita aceste informatii catre "FDA, EMA si alte autorităţi de reglementare în următoarele săptămâni", potrivit aceluiasi comunicat.

Cu privire la acest subiect, Prim-ministrul Frantei, Jean Castex, a precizat faptul ca populatia tarii sale va avea nevoie de o a treia doza de vaccin anti-COVID-19. Totodata acesta a subliniat ca persoanele imunizate cu primele doua doze la începutul campaniei de vaccinare ar trebui imunizate si cu a treia doza, mai ales pentru segmentul de populatie vulnerabila.

Citeste si: Anunțul momentului pentru românii vaccinați! Cine va avea nevoie de o a treia doză de vaccin?

"Fără îndoială, va fi necesară o a treia doză de vaccin pentru cei vulnerabili. Și pentru cei care s-au vaccinat primii; imunizarea a avut loc devreme și vom avea nevoie de a treia doză pentru că sistemele imunitare sunt slăbite. Vaccinarea ne protejează de formele severe ale bolii.

Vaccinarea este singura noastră armă împotriva acestor variante.", a declarat Jean Castex, Premierul Frantei, potrivit romaniatv.net

Pe de alta parte, unii experti considera ca in ciuda faptului ca la un moment dat ar putea fi nevoie de a treia doza, nu ar fi trecut suficient timp pentru a spune cand va fi utila cea de-a treia doza de vaccin. Ei spun ca aparitia multelor mutatii ale virusului fac dificila o stabilire exacta a necesitatii unei a treia doze.

Citeste si: Vestea momentului! Este sau nu necesară a treia doză de vaccin? Specialiștii au dat verdictul

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mii de oameni au căzut pradă escrocheriilor. Au fost vaccinați cu substanțe necunoscute, în centre de vaccinare false

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Vestea momentului! Este sau nu necesară a treia doză de vaccin? Specialiștii au dat verdictul

Prima tara din Uniunea Europeana care a ajuns la imunitatea colectiva! Iata ce restrictii vor fi eliminate si ce trebuie sa stie viitorii turisti!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies