Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2018, 13:00

Exista cateva compatibilitati in horoscop care duc la relatii pe viata. Acestea sunt perechile de zodii care nu se mai despart.

Atunci cand vorbim despre compatibilitati in horoscop, trebuie sa stii ca nu sunt o stiinta exacta. Cateodata, persoane carora zodiacul nu le-ar fi dat nicio sansa au cele mai lungi si frumoase relatii.

Cu toate acestea, este posibil sa identificam niste trasaturi zodiacale care fac ca anumite zodii sa fie compatibile. Intre ele pot aparea legaturi mai profunde ca in alte relatii. Iata care sunt cele mai reusite compatibiliati in horoscop.



Compatibilitati in horoscop. Rac si Balanta

Racii si Balantele sunt suflete pereche cu adevarat, desi multe persoane i-ar vedea ca fiind incompatibili, doar pentru ca Racii sunt emotionali iar Balantele prefera partenerii echilibrati. Cu toate acestea, Racul este semnul zodiacal cel mai cu picioarele pe pamant iar obiectivul sau in viata este sa aiba o casa, o familie si o viata stabila. Isi doresc sa aiba aceeasi stabilitate la care tanjesc si Balantele.
Racii sunt mai practici, in timp ce Balantele sunt mai cu capul in nori.

Compatibilitati in horoscop. Berbec si Gemeni

Berbecii sunt practici, in timp ce Gemenii sunt visatori. Berbecii se ghideaza dupa logica, in timp ce Gemenii cred in puterea sentimentelor lor. Chiar daca sunt diferiti, se inteleg perfect unul cu celalalt. Gemenii adora abilitatea Berbecilor de a fi puternici si de a lua deciziile corecte, indiferent de ceea ce simt.
Ambele zodii isi doresc sa aiba experiente noi si profunde si se echilibreaza reciproc.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.