Comportamentul lui Gorkem este judecat de întreaga familie. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Starea de ebrietate a lui Gorkem este îngrijorătoare pentru toată familia

Sursa: Kanal D

Episodul 60 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 7 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 61 al serialului “O dragoste”?

Nursema este mai sigură ca niciodată că își dorește să se separe de soțul ei, iar atunci când realizează că propriului ei soț îi este rușine cu ea, rana din suflet devine tot mai mare.

Tânăra decide să se întoarcă în casa părinților ei apoi îi transmite prin Abdullah că vrea să divorțeze. Următorul pas pentru independența ei este să discute cu Ruzgar pentru a se întoarce la locul de muncă pe care l-a lăsat pentru cel pe care îl iubea.

Gorkem se duce cu Fatih la club, însă aceasta ajunge să bea mai mult decât trebuie.

Atunci când aceasta se întoarce acasă, alături de Fatih, toată familia o vede băută, iar disprețul la adresa ei începe să se observe tot mai mult.

Un deces surprinzător va avea loc următoarea zi, iar acțiunile lui Gorkem sunt de neiertat. Resul o lovește pe Gorkem apoi Fatih sare la el și își apără soția, ceea ce ajunge să devină o scenă frumos de privit pentru Doga, care se află și ea acolo pentru Cimen.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 61-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Urmărește online live serialul subtitrat “O dragoste” numai pe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D încearcă să aducă noi producții care să atragă atenția telespectatorilor, iar serialul „O dragoste” a reușit să facă acest lucru, cu ajutorul poveștii pe care o are, dar și a schimbărilor de situație ce au loc pe parcursul

episoadelor. Doga este personajul principal feminin, ce se îndrăgostește iremediabil de la vârsta de 20 de ani, chiar în perioada în care află că a fost admisă la facultate. Fatih este norocosul ce i-a furat inima fetei, care provine dintr-o familie conservatoare. 

Povestea lor de dragoste înflorește frumos, în special pentru că amândoi simt conexiunea specială pe care o au și se bucură din plin de aceasta, însă totul se va schimba atunci când Doga rămâne însărcinată, iar viața celor doi este dată peste cap.

Această schimbare este una foarte mare, în special pentru familie lui Fatih, ce își dorește ca tradițiile să fie urmate.

Citește și: Vă mai amintiți de frumoasa actriță Melisa Asli Pamuk, din serialul "Dragoste infinită"? Iată cine este celebrul fotbalist care i-a devenit soț de curând

Sila Turkoglu, ce o joacă pe Doga, este o tânără și talentată actriță cu vârsta de 24 de ani, este pe cale să devină una dintre cele mai strălucite prezențe din lumea cinematografiei.

S-a născut și a crescut în frumosul oraș Izmir, din Turcia, unde și-a petrecut anii de formare și educație. La vârsta majoratului a decis să se mute în inima vibrantului Istanbul pentru a-și continua studiile în domeniul artistic.

Debutul său pe marile ecrane a avut loc în anul 2018, moment care a reprezentat începutul unei călătorii fascinante în universul cinematografic. De atunci, Sila nu a făcut decât să strălucească, interpretând roluri memorabile în numeroase proiecte de succes care au cucerit inimile publicului.

Dogukan Gungor îl joacă pe Fatih, are 27 de ani și s-a născut în inima Turciei, în orașul Ankara, într-o familie modestă care i-a oferit o educație solidă și sprijin pentru a-și urma visul de a deveni actor. Cu susținerea părinților săi, a avut oportunitatea să-și continue studiile și să-și construiască drumul în industria cinematografică. Recent, Dogukan a câștigat aprecierea publicului din România prin interpretarea sa remarcabilă în serialul "Promisiunea", unde a adus la viață personajul Hamit.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?