Computerul de bord l-a EXASPERAT pe acest tanar! I-a dat o comanda vocala masinii, insa raspunsul pe care l-a primit l-a scos din minti!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 00:15

Cand ai masina noua, care are si comenzi vocale, ar fi si pacat sa nu le folosesti! Dar, ce te faci cand comanda nu se executa?

Iata ce reactie are un roman cand computerul nu vrea sa il asculte si pace! Ce l-a scos din minti atat de tare pe acest tanar? Ei bine, masina sa cea noua, dotata cu tot felul de comenzi vocale. Ori robotul nu este destul de ager, ori proprietarul nu pronunta corect comanda. Tanarul nu se lasa si rosteste comanda inca o data, tare si raspicat.

Vazand ca nu o scoate la capat cu masina, care se dovedeste mai incapatanata ca o domnisoara de Dorobanti, omul nostru trage concluizia: „Trebuie schimbata!”.

Daca a reusit sa va fure cateva zambete inseamna ca protagonistul si-a jucat bine rolul. Se numeste Robert Tudor si este magician si comediant autohton iar filmuletul sau a reusit sa stranga peste 30.000 de vizualizari intr-o singura zi.

##VIDEO132500##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.