Concert incendiar marca Robert Turcescu! Vezi cum se distreaza Lucian Mandruta, Oana Sarbu si Adina Buzatu pe ritmurile rock ale vedetei de televiziune!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Moderatorul de emisiuni politice, cu infatisare grava, mereu serios si cu perechea de ochelari pe nas, care intregeste puzzle-ul barbatului serios, pedant, concentrat pe cariera, incapabil de trairi intense si comportament rebel e un exemplu de dualitate umana.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/turcescu-dddd717e2f52dc841424ff76cff932a9.jpgModeratorul de emisiuni politice, cu infatisare grava, mereu serios si cu perechea de ochelari pe nas, care intregeste puzzle-ul barbatului flegmatic, pedant, concentrat pe cariera, incapabil de trairi intense si comportament rebel, e un etalon de dualitate umana. Recent am vazut o alta fata a analistului politic, in antiteza cu cea afisata de regula, in fata camerei. Am avut ocazia sa-l urmarim dezinhibat, pasional, simtind cu putere amintirea unei epoci regretate, in care se asculta muzica rock de calitate, si nu in postura ascultatorului, ci in cea a interpretului.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/turcescu2-459afee599d29eb265ab24b1d25a87b0.jpgDeparte de masa unde-si primeste invitatii din sfera politica, seara de seara, Turcescu, se viseaza un Jon Bon Jovi, un Steven Tyler sau poate Mick Jagger si, incontestabil, in adolescenta si-a dorit sa fie cantaret. Si daca tineretea e intr-adevar doar o stare de spirit, la concertul lui Robert, pe scena era un om cu energia, daruirea si prospetimea unui liceean. Noua ne-a placut! Si lui Lucian Mandruta, din cate am observat! Acesta a dansat si a socializat cu Oana Sarbu pe toata durata reprezentatiei, iar la final a fost luat cu asalt de o fana frumoasa, care a
tinut mortis sa faca o poza cu el. Nici Adina Buzatu n-a stat tintuita pe scaun...Creatoarea de moda a fost foarte binedispusa, in ciuda problemelor pe care le-a avut in ultima vreme, ba chiar a fost sufletul petrecerii, dar si "cameraman de serviciu", filmand o buna parte a show-ului.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-640-584961e0e67a77ae0f80f320f53e5aab.jpgLeo Iorga, fost membru al trupei Compact, a onorat invitatia la evenimentul muzical, alaturi se sotie, in ciuda starii precare a sanatatii.
Cei doi porumbei au stat retrasi la o masa, s-au tinut de mana si au fredonat hit-ul "I can't get no satisfaction", piesa care l-a impresionat si pe Cristian Danilet, judecator si membru CSM. Acesta, venit singur la concert, s-a dus langa scena la primele acorduri are cantecului celor de la Rolling Stones, si a dansat cu patos, la final retragandu-se din nou la masa, unde s-a bucurat de propria-i companie...