Conchita de România, planuri de nuntă cu iubitul arab „Iubitul meu deține un sfert din Dubai” Cât a costat inelul de logodnă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 oct 2023, 13:40

Dudu- Conchita de România

Sursa: Instagram- Conchita de România Official

Un personaj controversat în showbiz-ul românesc, Dudu sau Conchita de România așa cum este cunoscută, vrea să lase România pentru Dubai. Ce spune despre iubitul arab?

Conchita de România a vorbit despre perioada în care a lipsit din lumina reflectoarelor. Aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul arab, iar pentru inel ar fi scos din buzunar suma de 100.000 de euro.

Iubitul Conchitei de România provine dintr-o familie renumită din Dubai

În cadrul unui interviu acordat pentru Wownews, Conchita a dezvăluit faptul că iubitul ei este extrem de bogat, iar părinții lui ar deține un sfert din Dubai.

Aceasta este hotărâte să părăsească România și să se mute în Emirate.

Citește și: El este sosia Conchitei Wurst! Povestea lui de viata este dramatica: "Am vrut sa ma sinucid!"

„Iubitul meu deține un sfert din Dubai, tatăl lui este al treilea șeic al Dubaiului. Este un bărbat foarte asumat, doar că nu este cu social-media.

Ăsta a fost și un motiv între noi, viața mea publică. S-a specualt că ar fi căsătorit, dar nu, nu este căsătorit”,
a spus Conchita de România pentru Wownews.

Citește și: Cele mai controversate apariții din istoria Eurovision. Aceste momente au scos oamenii în stradă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conchita a recunoscut că și situația financiară a iubitului ei este un avantaj și că aceasta nu ar putea sta cu un bărbat pe care să-l întrețină. Aceasta susține că a primit foarte multe cadouri de la iubitul arab, însă cel mai de preț a fost un inel de logodnă în valoare de 100.000 de euro.

Conchita a luat hotărârea de a se muta în Dubai

Aceasta a mărturisit faptul că ea și iubitul ei s-au împăcat recent și că urmează ca ea să se mute la Dubai pentru a fi alături de el. Conchita susține că iubitul ei nu o lasă să muncescă, însă visul ei este să-și deschidă propriul salon în Dubai.

Citește și: MOTIVUL INCREDIBIL pentru care o femeie e FURIOASA ca artista Conchita Wurst a castigat Eurovisionul

Deși a fost părăsită de iubit la Londra, Conchita are în continuare încredere în el. „Este singurul bărbat în care am încredere, care mi-a acceptat cele mai multe greșeli. Eu sunt o persoană care greșește foarte mult”, a recunoscut Conchita.

Citește și: Astazi, de la ora 19:00, noi editii ale emisiunilor difuzate exclusiv pe YouTube Kanal D Romania, in sectiunea theXclusive!

Hair-stylistul vedetelor a mărturisit faptul că a trecut prin momentele delicate și că a suferit de depresie, depresie cauzată de pierderea iubitului. Conchita zâmbește din nou și speră că de această dată, nimeni și nimic nu-i va mai despărți.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.