Conchita Wurst a creat o isterie generala pe internet. Uite cum a fost parodiata de internauti!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

A trecut doar o saptamana de la finala concursului Eurovision din acest an, iar numele castigatoarei, travestitul Conchita Wurst e pe numele tuturor!

Dupa ce a castigat Eurovisionul, Conchita Wurst, supranumita “Femeia cu barba”, pur si simplu a creat isterie in toata lumea. S-au format doua tabere: cei care o sustin si cei care o blameaza. Imediat dupa terminarea concursului, au inceput sa apara zeci de parodii.

Russel Brand, fostul sot al lui Katy Perry, a fost primul care a postat pe Twitter o poza in care era imbracat intr-o rochie verde, si cu barba adevarata din dotare, exclama retoric “ Ce noapte minunata ”.

Multi internauti s-au grabit s-o compare pe Conchita cu nimeni alta decat Kim Kardashian.  Imediat le-au gasit trasaturi asemanatoare.

Si apoi, multor celebritati le-a crescut barba peste noapte! Justin Bieber, Angelina Jolie sau Victoria Beckham, sunt doar cateva dintre starurile pe seama carora s-au facut glume. Nici printesele Disney n-au scapat! Mica Sirena are si ea barba!

Si in Romania au curs parodiile mai ceva ca selfie-urile! In special politicienii au fost caricaturati de cei cu o imaginatie bogata, iar cele mai multe glume au fost facute cu referire la o companie ce produce lame de ras.

Conchita ii baga in faliment!

Dar cine este de fapt aceasta Conchita despre care se spune ca a intors lumea cu susul in jos? Ei bine, in spatele rochiilor stralucitoare, a perucilor, genelor false, dar si a barbii, se afla un el: Thomas Neuwirth, un tanar in varsta de 25 de ani, cu par scurt si zambet larg. Prima lui aparitie a fost in urma cu 7 ani, la un concurs de talente austriac, Starmania, unde a ocupat locul al doilea.



##VIDEO112386##

Trei ani mai tarziu a fost creat personajul! Conchita inseamna in jargonul spaniol "pasarica", iar Wurst se traduce prin "carnat" in germana. Scopul crearii unei alte identitati a fost de a trage un semnal de alarma, referitor la persoanele care se simt diferite si sunt discriminate de dogmele societatii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Visul Conchitei era sa se faca auzita in toata Europa! Prima data a incercat prin participarea la preselectiile Eurovision din 2012, unde a ocupat locul 2.

Norocul i-a suras doi ani mai tarziu. A dat lovitura castigand trofeul si a devenit cea mai discutata persoana.

De curand, au iesit la iveala detalii din trecutul ei. Au aparut cateva poze deocheate, in care e fie in costume de baie, fie nud. In aceste fotografii realizate chiar anul acesta, pentru o expozitie de la Napoli, Conchita a ales sa imite o imagine a unei fresce erotice din Pompei.



In concluzie, trebuie sa recunoastem ca look-ul ei chiar a atras atentia si ca piesa a fost una buna, iar interpretarea fara de cusur. Tocmai de aceea a primit zeci de voturi din partea unor tari la care nici nu te-ai fi gandit, ca de exemplu Israel. Pana la urma, indiferent cat de scandalizata este Europa, Conchita a reusit ce si-a propus!