Conchita Wurst, mandra de felul in care arata. Uite ce selfie si-a facut!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Ati crezut ca au trecut vremurile in care oamenii se adunau ciorchine la circ sa vada tot felul de ciudatenii? Ei bine, v-ati inselat! Dovada sta Conchita Wurst, femeia cu barba care a castigat Eurovisionul.

Artista e foarte mandra de felul în care arata. In acte, e un el,Tom Neuwirth, pe scena isi spune, insa, Conchita Wurst. Iar felul in care s-a prezentat la concursul Eurovision 2014 ne-a convins ca este vorba despre o „ea”, in ciuda barbii. Vedeta austriaca in varsta de 25 de ani este, insa, o persoana cat se poate de obisnuita in afara scenei! Celebra barba este creata cu ajutorul unor creioane cosmetice.

Iar schimbare este uluitoare!

Cantareata are o mare pasiune. Si nu e muzica, ci propria persoana! Se filmeaza ore in sir si apoi posteaza pe internet secretele ei de infrumusetare. In casa, prefera tinutele lejere si un aspect natural. Dar nici nu sta pe ganduri cand e sa se imbrace provocator si sa se machieze.

Scopul e acelasi: sa se puna in valoare. Asa ca nu uita sa se fotografieze de fiecare data.

E plin internetul de selfie-urile ei! Si ce daca in pesaj apare chiar vasul de toaleta, cand barba iti sta perfect?

Succesul de care s-a bucurat excentrica aparitie de pe scena de la Copenhaga i-a motivat si pe altii. Tot mai multe persoane au copiat moda barbii in intreaga lume! In Romania, Delia a scos de la naftalina niste imagini mai vechi dintr-un clip de-al ei. Ca sa aiba probe incontestabile ca ea ar fi lansat aceasta moda!

##VIDEO111890##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.