Conchita Wurst, schimbare radicală, la 8 ani de când a câștigat Eurovision. Este de nerecunoscut

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 28 oct 2022, 08:00
video Foto(4)

Conchita Wurst a devenit cunoscut în 2014, iar de atunci și până acum artistul a trecut printr-o serie de transformări.

În 2014, Conchita Wurst a câștiga Eurovision. Atunci, înfățișarea sa a stârnit mari controverse. Însă, acum, după 8 ani, artistul este de nerecunoscut. A renunțat la părul lung, dar și la pantofii cu toc.

Citeste si: El este sosia Conchitei Wurst! Povestea lui de viata este dramatica: "Am vrut sa ma sinucid!"

Conchita Wurst, schimbare radicală, la 8 ani de când a câștigat Eurovision

Conchita Wurst a renunțat la look-ul cu care a devenit cunoscut în 2014 și nu s-a rezumat doar la schimbarea tunsorii. Cunoscut drept “Regina Austriei”, Conchita Wurs a renunțat la ținutele extravagante și a optat pentru haine sport, dar a înlocuit și tocurile cu încălțămintea sport.

Conchita Wurst sau Thomas Neuwirth,  în vârstă de 33 de ani, și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look.

Artistul s-a tuns scurt și le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că este foarte încântat de noua schimbare: „Îmi place atât de mult noua tunsoare”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câștigătorul Eurovision 2014 este foarte activ în mediul online, unde împărtășește cu fanii săi tot ceea face. Conchita Wurst a făcut mai multe ședințe foto controversate, dar care au fost pe placul urmăritorilor săi, care i-au apreciat fotografiile.

Citeste si: Conchita Wurst a creat o isterie generala pe internet. Uite cum a fost parodiata de internauti!

Numele său real este Thomas Neuwirth și are o voce de excepție cu care mereu își impresionează fanii.

Ținutele sale extravagante au fost acum schimbate cu ținte sport. Conchita Wurst s-a tuns scurt și a renunțat la pantofii cu toc pentru adidași.

Cine este Conchita Wurst

Conchita Wurst a câştigat trofeul Eurovision 2014, după ce piesa „Rise like a Phoenix” a făcut furori. 

„Rise Like A Phoenix”, interpretată de Conchita Wurst din Austria, a câştigat concursul cântecului european Eurovision 2014, desfăşurat la Copenhaga.

Cu un total de 290 de puncte, Austria s-a detaşat clar de următoarele două clasate: Olanda, care a obţinut 238 de puncte şi Suedia, cu 218 puncte.

Thomas Neuwirth este un transsexual austriac, care s-a remarcat prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, și mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o barbă.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.