Concurenta a venit în sutien la primul date, în Casa Iubirii! Ce s-a văzut când s-a așezat pe șezlong. Patrick a reacționat dur când a văzut-o:”I-ați halatul pe tine!”

Autor: Madalina Maftei

Concurenta a venit in costum de baie la date

Sursa: Captură KANAL D

Spre dezamăgirea lui Patrick, el și Patricia au avut un prim date la piscină. Concurenta a venit îmbrăcată adecvat pentru piscină, ținuta ei nu l-a pus pe Patrick într-o ipostază prea plăcută.

Andreea Mantea l-a anunțat pe Patrick că are date cu Patricia, lucru care nu i-a convenit deloc concurentului, fiind bine cunoscut faptul că între șatenă și Nona au existat mai multe divergențe de-a lungul timpului.

Patricia a venit îmbrăcată sumar la date-ul cu Patrick

Moment stânjenitor pentru Patricia la date-ul cu Patrick, concurenta a venit îmbrăcată în costum de baie la întâlnirea de la piscină, în timp ce concurentul a venit îmbrăcat cu hanorac și jeans.

Costumul de baie, mult prea sumar, care i-a pus formele în evidență Patriciei, l-a amețit pe Patrick.

Patrick: I-ați halatul pe tine!

Patricia: Clar că o sa mi-l iau. 

Patrick: Am venit puțin nepregătit.

Patricia: De ce?

Patrick: Că nu e călduță apa.

Patricia: Eu nu cred că nu e călduță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: ”Bați la două uși închise” Andreea Mantea nu se aștepta la un asemenea răspuns din partea concurentei. Robert primește lovitura fatală în ediția de vineri, 12 mai, a emisiunii Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Patrick a rugat-o pe Patricia să se îmbrace căci nu este contextul potrivit, concurenta a ținut să-l contrazică și a precizat că a venit îmbrăcată potrivit pentru piscină, acesta fiind și contextul de față.

”Ai prins un moment prost”, a spus Patrick, dezamăgit.

Patrick este mai supărat ca niciodată, descalificarea Nonei l-a afectat profund și i-a dat foarte mult de gândit.

Concurentul a ajuns la concluzia că trebuie să-ți dorește să faci un cuplu cu cineva pentru a rămâne în cadrul emisiunii și simte că ține locul ocupat degeaba, gândul lui fiind la Nona.

”Nu știu dacă pot să mă cuplez cu cineva, indiferent dacă...eu, oricum, nu știu care este situația mea afara acum. Indiferent dacă ea nu ar mai vrea să fie cum mine, eu nu aș mai face cuplu pentru o perioadă bună de timp”, a

mai spus Patrick.

Citește și: Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut: „Să vezi dacă o găsește poliția”

Date-ul dintre Patricia și Patrick este unul al confesiunilor, concurentul i-a dezvăluit că nu are nimic cu ea și că îi pare rău că este pusă într-o situație neplăcută.