Concurenta acerba intre Vlad si Silviu, iar Emil a picat la mijloc! Vlad ii reproseaza lui Emil ca ii tine partea lui Silviu: "Esti ca un sarpe, m-ai facut pe la spate, te dai bine pe langa mine, esti prieten cu toata lumea dar de fapt..."

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Camera ascunsa a surprins o conversatie intre Vlad si Emil, iar cei doi nu preau au avut o atitudine amicala si asta din cauza lui Vlad care a tinut sa ii reproseze cateceva colegului sau.

Vlad a tinut sa-i reproseze lui Emil ca nu il ajuta cu nimic in privinta lui Silviu. Emil i-a explicat, in schimb, ca el nu e prieten cu Silviu, mai degraba ii e ca un tata care incearca sa-l educe.

Degeaba Emil a tot incercat sa ii spuna lui Vlad ca nu tine partea nimanui, colegul sau i-a aruncat vorbe grele in fata: "Eu sunt papa-lapte ca a venit pe la spate si m-a barfit? Esti un sarpe, efectiv, te-ai dat bine pe langa mine si pe langa el doar ca sa fii la mijloc.

Nu ma interesezi tu, e vorba de Silviu, esti cu doua fete, nu imi vine sa cred. Ai mai, Emile, te-am crezut om in toata firea. Tu nu puteai sa il opresti pe Silviu. Tu ii faci lui concurenta! Ai acceptat ca Silviu sa vorbeasca despre mine. Tu esti acolitul lui, tu ai avut vreun punct de vedere? Am avut pretentii mai mari de la tine."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.