Concurenta “Survivor Romania” - Elena Ionescu, ex-Mandinga, declaratii despre viata de dupa divort

Autor: O.P.

“M-am simtit abandonata de tatal copilului…dar l-am iertat”

Elena Ionescu, una dintre concurentele de la “Survivor Romania”, show care incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D si care va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, este una dintre cele mai carismatice aparitii. Puternica, ambitioasa si hotarata, vedeta a povestit, inainte de plecarea in Republica Dominicana, despre viata de dupa divort si incercarile dificile prin care a trecut, in postura de mama singura.

Artista s-a refacut complet dupa despartire, desi initial senzatia de abandon resimtita in urma divortului a lasat urme adanci in sufletul acesteia.

“Mi-a fost foarte greu, din momentul in care am ramas singura. M-am simtit abandonata de tatal copilului, el era prea tanar pentru a-si asuma responsabilitatea, dar l-am iertat. Asa a fost sa fie. Copilul nu a suferit foarte tare, nu avea idee despre ce inseamna notiunea de familie, de tata, de cuplu”, spune

Elena Ionescu. 

Elena Ionescu a dovedit ca este o luptatoare, marturisind ca din momentul in care a devenit mama s-a responsabilizat si mai mult, iar viata a capat un alt sens.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Razvan (n.r. copilul Elenei) este o binecuvantare de la Dumnezeu, a venit in viata mea ca o completare, asa m-am descoperit pe mine, m-a responsabilizat foarte mult. A dat un sens vietii mele si am inteles ca Dumnezeu ma iubeste foarte mult si ca nimic nu este intamplator”, adauga cantareata.

Pe Elena Ionescu telespectatorii o pot urmari in show-ul “Survivor Romania”, care are premiera sambata, 18 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D! Reality-ul va putea fi vizionat patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00. 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.