Concurentele de la ''Puterea dragostei'' au postat fotografia ASTA pe internet fara sa-si dea seama! S-a vazut TOT!

Autor: O.P.
Actualizat: 05 nov 2019, 11:55

Concurentele de la ''Puterea dragostei'' s-au imprietenit si este si normal avand in vedere cat timp petrec impreuna.

S-a vazut TOT!

Cateva dintre fete s-au imbracat in pijamale si s-au pozat, apoi au urcat fotografia pe o retea de socializare. Insa, fanii le-au taxat imedit pentru ca nu au fost atente la cateva detalii importante. 

Manuela si Andra au lasat la vedere mai mult decat isi doreau. Fanii le-au criticat imediat pentru aparitia care s-a dorit a fi una ''sexy''. 

Citeste si: Marius, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita, alaturi de o bruneta superba! Iata cu CINE a fost surprins tanarul!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: La volanul cărei mașini a apărut None de la "Puterea dragostei"! Zici că e avion!

Citeste si: Nefes ii da vestea cea mare lui Tahir! Afla ce anume se va intampla in familia Kaleli, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.