Concurenți Casa Iubirii, sezonul 1. 7 băieți și 7 fete sunt în căutarea sufletului pereche în emisiunea Casa Iubirii

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 apr 2022, 16:06
concurenti casa iubirii sezonul 1 Foto(14)

Concurenții Casa Iubirii, sezonul 1

Sursa: Captură KANAL D

Concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1, au acceptat cea mai mare provocare din viața lor și sunt gata să își întâlnească sufletul pereche. Iată cine sunt cei 14 concurenți din Casa Iubirii.

Concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1, au intrat în competiție pregătiți să dea totul pentru iubire și să se îndrăgostească nebunește. Toți cei 14 concurenți din Casa Iubirii, 7 băieți și 7 fete, vor să simtă fluturași în stomac și au planuri serioase de viitor, mulți dintre ei dorind să își întemeieze o familie în viitorul apropiat, asta dacă vor găsi persoana potrivită. Iată cine sunt concurenții din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii.

Cine sunt concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1? 

14 concurenți au pășit emoționați în Casa Iubirii, dorinici să iubească cu patos și să trăiască totul la intensitate maximă. Concurenții din Casa Iubirii, mai exact cei 7 băieți și 7 fete care au acceptat această provocare, sunt pregătiți să se cunoască, să se descopere unul pe celălalt și, de ce nu, să trăiască povești de dragoste fascinante.

Concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1, vin din domenii de activitate diferite, unii dintre ei au experiență atunci când vine vorba despre dragoste, în timp ce alții se află la început de drum. Iată cine sunt cu adevărat cei 14 concurenți care vor lupta pentru iubire în primul sezon al emisiunii Casa Iubirii.

Citeste si: În ce zile și la ore se difuzează Casa Iubirii, noul show matrimonial de senzație de la Kanal D!

Concurentele din Casa Iubirii, sezonul 1

Cine este Bianca, concurentă în Casa Iubirii?

Bianca este concurentă în Casa Iubirii, sezonul 1, are 25 de ani și vine din Drobeta Turnu Severin. Bianca, noua concurentă din Casa Iubirii, este obișnuită să fie în centrul atenției, având în vedere că este solistă de muzică de petrecere. Cunoaște tot timpul oameni noi, însă nu și-a găsit până în prezent jumătatea.

Bianca, concurenta din Casa Iubirii, își dorește alături un bărbat care să o facă să se simtă iubită, să îi ofere respect și stabilitate. 

Cine este Ștefania, concurentă în Casa Iubirii?

Ștefania are 19 ani, este din București și cochetează cu modellingul. Ștefania, concurenta din Casa Iubirii, se descrie ca fiind o fire sociabilă, sensibilă și amuzantă. Deși are o vârstă fragedă, fiind cea mai tânără concurentă din Casa Iubirii, Ștefania își dorește o relație serioasă, acesta fiind motivul pentru care s-a înscris la emisiune.

Mai mult, Ștefania spune despre ea că este o femeie foarte puternică și că se descurcă foarte bine în bucătărie. 

Cine este Corina, concurentă în Casa Iubirii?

Corina are 28 de ani și este concurenta din Casa Iubirii care își dorește foarte mult o familie și un copil. Deși a mai avut relații de-a lungul timpului, concurenta din Casa Iubirii nu a reușit să găsească bărbatul ideal și speră ca acest lucru să se întâmple în cadrul emisiunii.

Corina, concurenta din Casa Iubirii, este o fire amuzantă și crede că acest lucru va fi un plus pentru ea în această competiție.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cine este Dori, concurentă în Casa Iubirii?

Dori s-a înscris la emisiunea Casa Iubirii alături de sora ei geamănă, Larisa. Deși fizic asemănarea este izbitoare, cele două sunt foarte diferite în realitate. Dori are 23 de ani și spune că nu a iubit niciodată, dar că speră să găsească în Casa Iubirii bărbatul care să îi facă inima să bată cu putere. 

Cine este Larisa, concurentă în Casa Iubirii?

Larisa are 23 de ani, este din Targu Mures și, la fel ca sora ei geamănă, este în căutarea sufletului pereche în Casa Iubirii. Larisa spune că partenerul ar trebui să fie înțelegător și să îi respecte relația specială pe care o are cu sora ei, dar și să înțeleagă că ele au nevoie să petreacă timp împreună. 

Cine este Iolanda, concurentă în Casa Iubirii?

Iolanda a venit în Casa Iubirii tocmai din Austria, concurenta visând să simtă iubirea adevărată. S-a născut în Toplița, dar de 8 ani trăiește în Austria. Nu a reușit să își găsească jumătatea nici în România, dar nici peste hotare, motiv pentru care a decis să își caute sufletul pereche în Casa Iubirii.

Cine este Kinga, concurentă în Casa Iubirii?

Kinga are 23 de ani și este personal trainer, iar de-a lungul timpului a reușit să câștige mai multe medalii la diferite competiții de fitness. Kinga, concurenta din Casa Iubirii, vrea să se bucure de succes și pe plan amoros, astfel că se află în competiție pentru a-și găsi jumătatea. 

Concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1

Cine este Sorin, concurent în Casa Iubirii?

Sorin este primul băiat care a pășit în Casa Iubirii, vizibil emoționat. Concurentul din Casa Iubirii are 28 de ani, este din Satu Mare și este antrenor de fitness. Sorin vrea să se bucure din plin de experiența Casa Iubirii și are în plan să se îndrăgostească, asta dacă va întâlni femeia potrivită pentru el. Sorin are planuri serioase de viitor, își dorește o familie și este de părere că, într-o relație, femeia trebuie să fie protejată, așa că va face tot ce ține de el pentru ca cea care îi va sta alături să fie tot timpul în siguranță.

Cine este Radu, concurent în Casa Iubirii?

Radu este noul concurent din Casa Iubirii, are 25 de ani și este din Slobozia. Concurentul din Casa Iubirii este în căutarea fericirii, vrea să își găsească jumătatea, mai ales că până în prezent nu a avut prea mult noroc în dragoste. Radu, concurent în Casa Iubirii, sezonul 1, lucrează ca gestionatr la un pet shop. 

Cine este Robert, concurent în Casa Iubirii?

Până la 34 de ani, Robert, concurentul din Casa Iubirii, nu a găsit femeia alături de care să își întemeieze o familie, dar speră să își întâlnească sufletul pereche în Casa Iubirii. Nu este adeptul aventurilor amoroase, își dorește stabilitate și spune despre el că este capabil să iubească din tot sufletul. Robert este antreprenor.

Cine este Cristian, concurent în Casa Iubirii?

Cristian are 19 ani, este student la Drept și a venit în Casa Iubirii pentru a se îndrăgosti. Pentru că se descrie ca fiind comunicativ și amuzant, concurentul din Casa Iubirii crede că se va integra foarte repede, sperând să își găsească sufletul pereche. 

Cine este Flavius, concurent în Casa Iubirii?

Falvius este concurent în sezonul 1 al emisiunii Casa Iubirii, are 24 de ani și își petrece majoritatea timpului pe TikTok, acolo unde este foarte activ. În prezent, Flavius, concurentul din Casa Iubirii, este student la Facultatea de Științe Politice și mărturisește că își dorește o relație serioasă, fiind un bărbat fidel și sincer.

Cine este Mihai, concurent în Casa Iubirii?

Mihai are 23 de ani, este din Arad și își dorește să simtă iubirea la intensitate maximă. Este asistent medical generalist, se descrie ca fiind un bărbat simpatic, dar cu un temperament vulcanic. Dacă până acum nu a reușit să își găsească sufletul pereche, Mihai speră să întâlnească persoana potrivită pentru el în Casa Iubirii.

Cine este Cătălin, concurent în Casa Iubirii?

Cătălin este din Constanța, are 24 de ani și a venit în Casa Iubirii pentru a-și întâlni jumătatea. Este antrenor de fitness, muncește de la vârsta de 16 ani, astfel că nu a avut prea mult timp pentru iubire, însă acum este hotărât să dea tot ce are mai bun dacă va întâlni persoana potrivită.

Casa Iubirii, sezonul 1. Când este difuzată emisiunea la TV? 

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Kanal D. Primul sezon al emisiunii Casa Iubirii a debutat la Kanal D luni, 4 aprilie 2022, de la ora 10:00. Concurenții din Casa Iubirii au intrat în competiție, au făcut cunoștință, iar acum rămâne de văzut cum se vor înțelege și ce povești de dragoste vor lua naștere în Casa Iubirii.

Emisiunea Casa Iubirii face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 10:00 și de la 17:00, dar și în zilele de weekend, mai exact sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00.

Reality show-ul „Casa iubirii” este prezentat de Andreea Mantea, cea care le va fi alături celor 14 concurenți care au intrat în Casa Iubirii cu gândul să își găsească marea dragoste.

Citeste si: Primele imagini cu concurenții din Casa Iubirii: "Vreți să le cunoașteți pe fete?" Marele reality-show de la Kanal D începe mâine de la ora 10:00