Concurenți Casa Iubirii sezonul 2: Cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D?

Author: Andreea Stoica
Actualizat: 24 feb 2023, 13:09

Cristina de la Casa Iubirii

Cine sunt concurenții sezonului 2 al reality show-ul ”Casa Iubirii”? 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Casa iubirii” a început astăzi la Kanal D! Emoţiile au fost uriaşe in platoul celui mai iubit realitz show din Romania!

Cei 14 concurenți de la Casa Iubirii, sezonul 2, au fost prezentați publicului, 7 fete și 7 băieți se află deja în căutarea sufletului pereche.

Au avut loc si primele interacţiuni intre ei, astfel încat cei din faţa micilor ecrane şi-au putut face o primă impresie despre aceştia.

Pe lângă cei 10 concurenți care se află pentru prima dată în “Casa iubirii”, Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, concurenți în primul sezon al emisiunii, își continuă aventură extraordinară în “Casa iubirii”, pentru a-și găși sufletul pereche. Fiti alături de ei in aceasta noua călătorie extraordinară în “Casa iubirii”.

Citește și: Finala “Casa iubirii” de duminică, pe primul loc și în audiențe, și în inimile telespectatorilor

Cine este Nona (Nona Rusu) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Nona (Nona Rusu) are 30 de ani, este din Republica Moldova și lucrează ca artist tatuator. Se autocaracterizează ca fiind o persoană hotărâtă și diplomată. A trecut prin experiența unei căsătorii, iar acum își dorește ca în “Casa iubirii” să îl întâlnească pe cel alături de care își poate întemeia adevărata familie.

Spune că este foarte selectivă și pretențioasă în privința potențialului partener. Nona vrea să participe la emisiune pentru că va avea astfel șansa să cunoască pe cineva cu adevărat, în diferite ipostaze din casă. Consideră că în Casa iubirii își va putea da seama mai ușor dacă un bărbat e sincer.

Citește și: Cine este Nona, noua concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Își dorește un bărbat sincer și cu care să își poată întemeia o familie

Cine este Bia (Bianca Iacob) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Bia (Bianca Iacob) are 19 ani, este din Iași și e studentă în anul 2 la Coregrafie. Tânăra își dorește ca în “Casa iubirii ” să simtă fiorii iubirii și crede în dragoste la prima vedere. Se declară ca fiind spontană, nerăbdătoare să lege prietenii, și spune că îi plac experiențele care o ajută să evolueze.

Își dorește să învețe lucruri noi și crede că se va adapta destul de ușor vieții alături de concurenții din casă.

Pasionată de machiaj, spune că a învățat foarte multe în acest domeniu din ședințele de make-up la care a participat în calitate de model.

Citește și: Când începe Casa Iubirii, sezonul 2. Andreea Mantea, despre noii concurenți: „Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători”

Cine este Mihaela (Mihaela Homa) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Mihaela (Mihaela Homa) are 28 de ani, este din Satu Mare și lucrează ca recepționer la un hotel. Tranșantă, amuzantă și sinceră, așa cum se caracterizează tânăra, aceasta spune că își dorește ca în “Casa iubirii” să întâlnească un partener onest și corect cu ea. Este o familista convinsă, foarte atașată de mama și bunica sa.

Mihaela spune că vrea să își întâlnească dragostea adevărată în această emisiune, mai ales că își dorește să se mărite cât mai curând.

Citește și: Cine este Mihaela, noua concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Este o familistă convinsă și vrea să îmbrace rochia de mireasă cât mai curând

Cine este Cristina (Cristina Dănilă) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Cristina (Cristina Dănilă) are 19 ani, este din Sibiu și e studentă la Drept. Se descrie ca fiind o fire ambițioasă, sensibilă, amuzantă, dar și încăpățânată.

Cristina de la Casa Iubirii  crede că uneori timiditatea o împiedică să obțină ceea ce își dorește.

Ne-a dezvăluit că până acum nu a întâlnit niciun băiat care să o aprecieze pe măsura calităților ei și speră ca în “Casa iubirii” să se îndrăgostească de acel cineva care să o merite și care să știe să o facă fericită.

Cine este Emma (Emma Grumăzescu) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Emma (Emma Grumăzescu) are 20 de ani, este din Onești și profesează ca ospătar, șofer și curier. Tânăra se declară o luptătoare înnăscută. Spune despre ea că e pasionată de mașini încă din copilărie, este o mare iubitoare de viteză și adrenalină.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A avut o copilărie marcată de lipsa mamei și își dorește ca odată intrată în “Casa iubirii” să simtă că este iubită și protejată, un sentiment care i-a lipsit atât de mult în copilărie și în adolescență. Speră ca să își întâlnească marea iubire în acest reality show.

Citește și: Cine este Emma, noua concurenta din noul sezon al emisiunii “Casa Iubirii”? Este pasionată de mașini și iubește adrenalina

Cine este Bianca (Bianca Mitroi) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Bianca (Bianca Mitroi) are 25 de ani și a venit in Casa Iubirii tocmai din Drobeta Turnu Severin. Este solistă de muzică de petrecere, absolvind Școala Populară de Arte. Crede că experiențele de până acum au făcut-o să înțeleagă ce anume își dorește de la un bărbat: să o facă să se simtă iubită, să o respecte și să îi confere stabilitate. Se descrie ca fiind o fire sociabilă, sensibilă și creativă.

Totodată, subliniază că debordează de sinceritate în relații cu ceilalți, dar și că loialitatea și devotamentul o caracterizează. Consideră că cel mai mare defect al său este impulsivitatea.

Cine este Natalia (Natalia Nigai) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Natalia (Natalia Nigai) are 23 de ani, este din Republica Moldova și locuiește în Italia. A profesat ca model pentru câteva campanii în Italia și tot în această țară a studiat Filologia. Tânăra susține că își dorește un partener de o vârstă apropiată cu a sa. Are o relație foarte strânsă cu familia ei, spune despre tatăl ei că este mai autoritar și persoana care s-a și opus relației sale anterioare.

Susține că a învățat foarte mult din această legătură, fostul iubit fiind un bărbat foarte activ, care își “cultivă” hobby-urile și care i-a insuflat și ei dorința de a călători. Își dorește ca “Casa iubirii” să își găsească sufletul pereche.

Cine este Robert (Robert Chirescu) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Robert (Robert Chirescu) are 32 de ani, locuiește în Spania de mai bine de 20 de ani și profesează ca instalator de fibră optică. Fost model și pasionat de motoare și adrenalină, tânărul povestește că unul dintre momentele sale de relaxare este dat de plimbarile cu motorul, în vecinătatea însoritului oraș Valencia. Robert vine în “Casa iubirii” cu gândul de a-și găși jumătatea, fiind convins că sufletul lui pereche este o româncă.

Loialitatea și altruismul sunt punctele forțe pe care acesta mizează, totodată Robert mărturisește că vorbește foarte mult și, de cele mai multe ori, neîntrebat.

Cine este Marinel (Marinel Hotca) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Mari (Marinel Hotca) are 27 de ani, locuiește în Satu Mare și se declara un bun agricultor și, de asemenea, un talentat cântăreț de muzică de petrecere. Tânărul vine în “Casa iubirii” cu așteptări mari, își dorește să se îndrăgostească de o față înaltă și cu un zâmbet perfect.

Mari este mândru de realizările lui și crede că un bărbat trebuie să fie descurcăreț în orice situație, să poată oferi sprijin material familiei sale, însă nu se declară generos peste măsură. Mari spune despre el că este vorbăreț, cel mai mare defect al lui fiind dat de faptul că este perfecționist.

Citește și: Cine este Marinel, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Acesta visează la „o fată înaltă și cu zâmbet perfect”

Cine este Andrei (Andrei Sandu) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Andrei (Andrei Sandu) are 26 de ani, este din Iași și până de curând, a fost angajat în cadrul MApN, însă a demisionat pentru a veni în “Casa iubirii” și a-și găși sufletul pereche. Se descrie ca fiind un curtenitor și pretențios în relația cu femeile, glumeț, cu un stil personal stilistic de invidiat, tânărul mărturisește totodată că îi place să fie mai mereu în centrul atenției.

Are un frate geamăn alături de care își dorește să se lanseze în afaceri, în industria alimentară.

Cine este Alexandru (Alexandru Lucan) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Alexandru (Alexandru Lucan) are 21 de ani, este din București și e student la Kinetoterapie. Spune despre el că e narcisist, charismatic, vulcanic, disciplinat, iubește viața și este în permanentă căutare de experiențe noi, menționând totodată că nu acceptă să fie tratat cu superioritate de oameni care au realizat mai puțin decât el.

În “Casa iubirii” speră să întâlnească o față empatică, naturală și amuzantă.

Citește și: Cine este Alexandru, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Acesta speră să găsească o fată empatică și naturală

Cine este Patrick (Patrick Deac) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Patrick (Patrick Deac) are 22 de ani, este din Timișoara și a fost referent la firmă de securitate deținută de tatăl lui. Încrezător în forțele lui, curajos în contexte noi, vorbăreț și charismatic, Patrick crede că unul dintre atuurile lui cele mai puternice este zâmbetul frumos. Spune despre el că e prietenos, calm și că se integrează ușor în orice mediu.

În “Casa iubirii” își dorește să întâlnească o față înțelegătoare, de la care să învețe lucruri noi.

Citește și: Cine este Patrick, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Ce își dorește să descopere la o femeie

Cine este Radu (Marian Radu Nițu) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Radu (Marian Radu Nițu) are 25 de ani, este din Slobozia, Ialomița. Lucrează ca vânzător/gestionar la un pet shop. Speră ca în “Casă iubirii” să își găsească fericirea. Dorește să întâlnească pe cineva potrivit, deoarece până acum nu prea a avut noroc în dragoste.

Consideră că în “Casa iubirii” va reusi să întâlnească pânăla urmă acea persoană care să îi fie alături mulți ani de aici înainte.

Cine este Ionuț (Ionuț Alexandru Stoica) de la Casa Iubirii, sezonul 2?

Ionuț (Ionuț Alexandru Stoica) are 28 de ani, este din București și dorește că în “Casa iubirii” să își găsească sufletul pereche. Se caracterizează că fiind vorbăreț, impulsiv; spune că îi este teamă de situațiile care l-ar putea pune într-o lumina nefavorabilă. Ionuț mărturisește că se îndrăgostește rapid, în același timp spune că își poate pierde interesul foarte ușor.

Cea care i-ar putea fură inima ar trebui să fie misterioasă, interesantă și să îl intrige. Ramane de văzut daca ramanerea in Casa ii va aduce mult aşteptata jumatate.

Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!