Concurenti cu personalitati aparte fac istorie la “Vrei sa fii milionar?”, luni, 26 noiembrie, ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2018, 11:02

Emisiunea “Vrei sa fii milionar?” poate fi urmarita saptamanal, in fiecare luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D.

Alearga mult, gandeste mult, isi petrece ore intregi de unul singur scriind fictiune, in linii mari, prefera solitudinea. Acestea sunt atribute care il inscriu pe concurentul Bogdan Bîrligea pe lista personalitatilor aparte, din randul concurentilor de la “Vrei sa fii milionar?”.

Bogdan Bîrligea, care poate fi catalogat drept unul dintre concurentii puternici ai renumitului concurs de cultura generala, a venit cu un plan de acasa, in ceea ce priveste participarea la emisiune.

“Ma intereseaza, in primul rand, o verificare a propriilor cunostinte, pe care cred si sper ca le-am acumulat, pana acum si, daca ele vin insotite si de o recompensa financiara, de ce nu?”, marturiseste concurentul.

Parintii lui Bogdan, prezenti in platoul “Vrei sa fii milionar?” pentru a-si sustine fiul, se arata extrem de emotionati cand vorbesc despre el.

“Bogdan este un baiat responsabil, care s-a descurcat, de mic, peste tot.

Este un baiat bun!”, marturiseste tatal concurentului. 

 

 

Aflat intre primul si al doilea prag al concursului, Bogdan este “nevoit” sa apeleze la ultima varianta ajutatoare pusa la dispozitie, in concurs, si “suna un prieten”. Prietena acestuia, Liana, este cea care va “decide”, prin raspunsul pe care il va oferi, daca Bogdan va avansa in ierarhia castigurilor, in aceasta seara, la “Vrei sa fii milionar?”.

 

Daca lui Bogdan Bîrligea i-a folosit ajutorul prietenei sale, si care a fost evolutia concurentului aflati luni, de la 22:30, la “Vrei sa fii milionar?”, emisiune a carei gazda este Teo Trandafir. Emisiunea poate fi urmarita saptamanal, in fiecare luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D.