Survivor Romania 2021, joi, 4 februarie! Cine sunt noii concurenti care fac parte din competitie? Ce vedete vin in echipa Faimosilor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 07:15
Concurneti noi se alatura Faimosilor si Razboinicilor in competitia Survivor Romania

Daniel Pavel a facut marele anunt in editia de joi de la Survivor Romania 2021: Noi concurenti intra in competitie. Cine sunt si in ce echipe vor evolua?

Prezentatorul relity-ului Survivor Romania 2021 a facut marele anunt inaintea jocului de Recompensa. Faimosii si Razboincii au asteptat cu infrigurare dezvaluirea facuta de Daniel si anume ca noi concurenti au intrat in competitie alaturi de ei. Cine sunt si in ce echipe vor evolua? Toti concurentii au sarit in sus de bucurie cand i-au vazut pe cei care ii vor ajuta sa mearga mai departe in competitie.

Survivor Romania 2021.Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor

Citeste si: Culita Sterp si Jador, dusmani de moarte la Survivor Romania? Dovada care spulbera orice indoiala: Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi?

Una din concurentele noi care va face parte din echipa Faimosilor este nimeni alta decat Ana Porgras, gimnasta campioana mondiala la barna.

Desi se afla initial pe lista Faimosilor si trebuia sa plece in Republica Dominicana sa infrunte toate provocarile Survivor Romania 2021, acest lucru nu a mai fost posibil deoarece Ana nu a mai plecat din cauza unei probleme de sanatate, insa acum si-a revenit si este mai pregatita ca oricand sa se alature echipei Faimosilor

Ana Porgras s-a retras din cariera de gimnasta la doar 18 ani din cauza unor accidentari serioase si acest lucru s-a intamplat chiar inainte Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Faimoasa are numeroase medalii la diferite competitii internationale si de prestigiu, inclusiv o medalie de aur la barna la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.  

Pe Ana Porgras o vei putea urmari incepand de joi la Survivor Romania 2021 in cadrul echipei Faimosilor.

Anuntul va fi facut de catre prezentatorul reality-ului Daniel Pavel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cred ca voi face fata acestei provocari.

Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor",  a declarat Ana Porgras.

Citeste si: Cine este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

Insa, inainte de acest anunt care rastoarna jocurile si strategiile fiecarei echipe, alte framantari au pus stapanire pe Razboinici, dar mai ales pe Faimosi. Cine ar fi crezut ca intre Culita si Jador va izbucni un razboi? Nimeni nu se astepta ca cei doi colaboratori pe plan profesional sa ajunga la reprosuri. Insasi mama lui Jador a facut cateva dezvaluiri-bomba despre relatia celor doi si anume ca cei doi nu se sprijina suficient de mult in cadrul competitiei Survivor Romania si nu sunt atat de apropiati pe cat ar trebui. 

' 'Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant.  Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo... nu i-a luat apararea, sa zica... Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns'', a spus mama lui Jador.

Survivor Romania 2021. Jador si Culita, la cutite inainte Jocului pentru Recompensa

Citeste si: Jador a dat cartile pe fata! Faimosul a dezvaluit la Survivor Romania 2021 drama care l-a macinat toata viata si care l-a frustrat mereu

In continuare, in echipa Faimosilor exista disensiuni foarte mari, iar fetele resimt din ce in ce mai mult presiunea pe umerii lor din partea barbatilor care se asteapta sa fie si mai bune si sa dea totul pe teren. Roxana Nemes spune deja ca sunt foarte multe jocuri de culise in echipa Faimosilor. Iar Jador face o dezvaluire despre Culita Sterp la care nimeni nu se astepta: "Culita tine partea oricarei femei!", moment in care Culita i-o reteaza si intr-un acces de furie ii spune ca: "Nimeni nu e sef aici. Daca cineva ar fi sef aici, cu siguranta nu ai fi tu acela!"

Limitele concurentilor sunt testate aproape zilnic la Survivor Romania 2021. Incepe un nou joc de recompensa. Care este miza? Pentru ce vor lupta Razboincii si Faimosii? Pe teren se ascute lupta si din nou apar frustrari, tensiunea atingand cote maxime atat la Razboinci in echipa cat si la Faimosi. Jador este pus la zid de catre toti concurentii, iar scandalul dintre Faimos si Roxana Nemes atinge cote maxime. Catalin Morosanu si Culita ii atrag atentia ca ar trebui sa lase orgoliul sa nu incerce sa s epondereze. Jador are din nou o iesire nervoasa si incepe sa urle la sfarsitul traseului parcurs!

Urmareste o editie Survivor Romania 2021 cu totul incendiara, joi, de la ora 20:00, pe Kanal D!