Concurenții celui de-al doilea sezon Casa iubirii vor avea parte de primele întâlniri în camera roșie! Radu, din ce în ce mai atras de Cristina! „Pot să te țin în brațe?” Aflați ce cupluri încep să se contureze, miercuri, 18 ianuarie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 ian 2023, 19:18
casa iubirii Foto(5)

Radu, prima întâlnire in camera roșie din sezonul al doilea

Sursa: Captură KANAL D

Concurenții din Casa iubirii se vor întâlni pentru prima dată în camera roșie! Încep să se contureze și primele idile?

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a adus în atenția telespectatorilor zece noi concurenți, cinci fete și cinci băieți dornici să își caute partenerii ideali, cărora li s-au alăturat patru concurenți din primul sezon, care și-au dorit să mai primească o șansă în căutarea sufletului pereche. Printre aceștia se numără și Radu, care și-a păstrat același spirit aventurier dar și aceeași carisma irezistibilă ce l-au consacrat.

Încă din prima ediție a show-ului, tânărul a remarcat-o pe Cristina, o față sfioasă și suavă ce l-a atras în mod deosebit prin felul ei de a fi.

Concurenții celui de-al doilea sezon Casa iubirii vor avea parte de primele întâlniri în camera roșie! Radu, din ce în ce mai atras de Cristina

În ediția de marți, Radu a avut ocazia să interacționeze pentru prima dată cu tânăra pe care o remarcase deja dintre cele cinci fete noi care au pășit în Casa iubirii. Cristina a ajuns în casa băieților pentru a încerca

să mai afle detalii despre ei și pentru a-i cunoaște mai bine.

În timpul petrecut în tabăra băieților, sfioasă concurenta a dansat rând pe rând cu Radu, Ionuț și Patrick și a lăsat tuturor o impresie bună. Însă de departe, Radu a fost cel mai încântat și impresionat de atitudinea Cristinei și mai mult decât atât acesta a afirmat că a simțit la un moment dat că față și-ar fi dorit să îl sărute, în timpul dansului lor.

În ediția de miercuri, lucrurile vor căpăta din ce în ce mai mult contur, deoarece concurenții vor avea parte de primele întâlniți între patru ochi, desfășurate în camera roșie. Radu o va invită pe Cristina, pentru a încerca să afle mai multe detalii despre această dar și pentru a observă dacă și ea se simte atrasă de el sau nu.

Odată ajunși din nou față în față in camera roșie, Cristina și Radu vor discuta și își vor zâmbi tandru, asemenea unor adolescenți cu gesturi copilărești și tandre.

La un moment dat însă Radu va simți nevoia sa o îmbrățișeze pe frumoasa concurenta, care si ea la rândul ei pare din ce in ce mai atrasa de el. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Radu: vreau să vină Cristina!

Cristina: Ce ochi frumoși ai! Dar mereu mi-au plăcut ochii tăi!

Radu: Dacă mă deochi nu mai dorm! Pot să te țin în brațe?

Cristina: Ce drăguț!

Citește și: Radu a ales să rămână în ,,Casa Iubirii” în al doilea sezon. Acesta nu își oprește căutarea sufletului său pereche

Citește și: Concurenți Casa Iubirii sezonul 2: Cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D?