Concurentii de la Exatlon, bulversati de anuntul lui Cosmin Cernat! "Se va sfarsi in aceasta saptamana!" Cum au reactionat cand au aflat ca mai au cateva zile de concurs

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 mai 2018, 14:12

Concurentii de la Exatlon au primit vestea despre intrarea in faza finala a competitiei de la Cosmin Cernat, pe plaja, inaintea meciului difuzat miercuri seara de KANAL D.

"Urmeaza cea mai grea perioada si cea mai grea saptamana. Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune. Tot ceea ce ati acumulat in aceste luni de zile se va sfarsi in aceasta saptamana", le-a dezvaluit Cosmin Cernat concurentilor.

"Saptamana urmatoare vor fi 3 eliminari si veti ramane 4. Cei 4 se califica in semifinale.

In semifinale vor fi meciuri intre voi. Veti juca intre voi, si din 4 veti ramane doi care veti merge in marea finala, programata miercuri, 23 mai", a lamurit ulterior Cosmin cum se va desfasura cea mai importanta saptamana din Exatlon.

"Auzind vorbele tale, s-a dat un refresh pentru mine. Ma simt ca si cum as fi intrat din nou in concurs si simt ca sunt pregatit sa duc aceasta saptamana pana la capat",

a marturisit Alex de la #Razboinicii.

"Ma bucur ca mai avem putin pana ne revedem familia. In acelasi timp, am foarte mari emotii, se apropie finalul. Am foarte mari emotii", a spus Larisa de la Faimosii.

Vezi in materialul video de mai jos ce au declarat ceilalti sportivi:

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.